Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deutsche Welle: Σε κλοιό χιονιά η Ελλάδα

Deutsche Welle: Σε κλοιό χιονιά η Ελλάδα
Τα χιόνια στην Ελλάδα, οι στόχοι του στρατιωτικού εξοπλιστικού προγράμματος της Αθήνας και η συνέντευξη του καγκελάριου Όλαφ Σολτς στην SZ είναι τα θέματα της επισκόπησης

«Χιονισμένοι δρόμοι, παγωμένα διαμερίσματα. Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφθασε μέχρι τις νότιες περιοχές στην Ελλάδα. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ακόμα περισσότερες χιονοπτώσεις τις επόμενες μέρες», γράφει το Spiegel Online με τίτλο «Πολύ χιόνι: Κλείνουν τα σχολεία στην Ελλάδα».
Η γερμανική ιστοσελίδα σημειώνει: «Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αθήνα τουλάχιστον για δύο μέρες. Στα λευκά δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί, όπως η Μύκονος και η Νάξος. Χιόνια και στην Κρήτη. Την ώρα που οι άνθρωποι στην βόρεια Ελλάδα είναι συνηθισμένοι στις χαμηλές θερμοκρασίες το ψυχρό μέτωπο αποτελεί πρόκληση για τον νότο της χώρας. Στην Αθήνα προκαλείται κυκλοφοριακό χάος με τις πρώτες νιφάδες. Πολλά σπίτια δεν είναι θωρακισμένα επαρκώς, ώστε να τα βγάλουν πέρα με πολικές θερμοκρασίες. Για αστέγους και όσους δεν μπορούν να θερμάνουν σωστά τα διαμερίσματά τους ο δήμος Αθηναίων προσφέρει φιλοξενία σε δημόσια κτίρια, τα οποία διαθέτουν κατάλληλη θέρμανση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης