Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αμετακίνητος ο Tatar: Δεν θα επιστρέψουμε τα Βαρώσια στους Ελληνοκύπριους - Το Κυπριακό είναι ζήτημα κυριαρχίας

Αμετακίνητος ο Tatar: Δεν θα επιστρέψουμε τα Βαρώσια στους Ελληνοκύπριους - Το Κυπριακό είναι ζήτημα κυριαρχίας
Η πρόταση της ελληνοκυπριακής πλευράς για άνοιγμα του παράνομου αεροδρομίου της κατεχόμενης Τύμπου και του λιμανιού Αμμοχώστου έναντι επιστροφής των Βαρωσίων, οπωσδήποτε δεν θα γίνει αποδεκτή, δήλωσε ο ηγέτης των Κατεχομένων και υποστήριξε ότι το Κυπριακό είναι ζήτημα κυριαρχίας, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης
Σχετικά Άρθρα

Απέρριψε την ελληνοκυπριακή πρόταση Αναστασιάδη για το «άνοιγμα του παράνομου αεροδρομίου της κατεχόμενης Τύμπου και του λιμανιού Αμμοχώστου έναντι επιστροφής των Βαρωσίων», ο Τουρκοκύπριος ηγέτης των Κατεχομένων Ersin Tatar, ο οποίος εμφανίζεται αμετακίνητος από την γραμμή της αδιαλλαξίας που δυναμιτίζει κάθε προοπτική ειλικρινούς διαλόγου για μια δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να επιστραφούν τα Βαρώσια στους Ελληνοκύπριους σε συνέντευξή του στο TRT Haber.
Η πρόταση της ελληνοκυπριακής πλευράς για άνοιγμα του παράνομου αεροδρομίου της κατεχόμενης Τύμπου και του λιμανιού Αμμοχώστου έναντι επιστροφής των Βαρωσίων, οπωσδήποτε δεν θα γίνει αποδεκτή, δήλωσε ο ηγέτης των Κατεχομένων και υποστήριξε ότι το Κυπριακό είναι ζήτημα κυριαρχίας.
«Φυσικά αυτά είναι εξαιρετικά παραπλανητικά και δείχνουν τις κακές προθέσεις της άλλης πλευράς για την ουσία της λύσης του Κυπριακού.
Το Κυπριακό είναι ζήτημα κυριαρχίας», υποστήριξε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.
Ο Ersin Tatar ανέφερε ακόμη ότι η επιτάχυνση των εξοπλισμών από την ελληνοκυπριακή πλευρά αποτελεί επιθετική συμπεριφορά που αυξάνει μόνο την ένταση.
«Δεν είναι προς το συμφέρον κανενός να διαχειρίζεται αυτές τις διαδικασίες με αυτόν τον τρόπο», υποστήριξε.

Νοσεί από κορωνοϊό

Σε δηλώσεις του στην τουρκική κρατική τηλεόραση TRT Haber, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο Ersin Tatar είπε ότι η υγεία του βελτιώνεται λέγοντας ότι ελπίζει να επιστρέψει στην κανονική κατάσταση λειτουργίας του το συντομότερο δυνατό.
Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση μετέφερε τηλεφωνικώς στον Ersin Tatar, ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ανέφερε ότι επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και του μετέφερε «τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον Covid-19».

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης