Τελευταία Νέα
Διεθνή

Donald Trump... η επιστροφή: Διαθέσιμη η νέα εφαρμογή Truth Social στο Apple Store

Donald Trump... η επιστροφή: Διαθέσιμη η νέα εφαρμογή Truth Social στο Apple Store
Ο Trump αποκλείστηκε από το Twitter, το Facebook και το YouTube μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ από υποστηρικτές του τον Ιανουάριο του 2021, αφού κατηγορήθηκε ότι δημοσίευσε μηνύματα που υποκινούν τη βία

Το νέο εγχείρημα μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Donald Trump, το Truth Social, είναι διαθέσιμο στο App Store της Apple, σηματοδοτώντας την επιστροφή του πρώην προέδρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την απαγόρευσή του από πολλές πλατφόρμες πέρυσι.
Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη για λήψη λίγο πριν τα μεσάνυχτα «κατέβαινε» αυτόματα στους χρήστες της Apple που είχαν προπαραγγείλει την εφαρμογή.
Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι είτε είχαν πρόβλημα με την εγγραφή τους για λογαριασμό είτε προστέθηκαν σε μια λίστα αναμονής με ένα μήνυμα:
«Λόγω τεράστιας ζήτησης, σας έχουμε τοποθετήσει στη λίστα αναμονής μας».
Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη για άτομα που προσκλήθηκαν να τη χρησιμοποιήσουν κατά τη δοκιμαστική φάση της, ανέφερε προηγουμένως το Reuters.
Ο Trump αποκλείστηκε από το Twitter, το Facebook και το YouTube μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ από υποστηρικτές του τον Ιανουάριο του 2021, αφού κατηγορήθηκε ότι δημοσίευσε μηνύματα που υποκινούν τη βία.
Με επικεφαλής τον πρώην Ρεπουμπλικανό βουλευτή των ΗΠΑ Devin Nunes, το Trump Media & Technology Group (TMTG), το εγχείρημα πίσω από το Truth Social, εντάσσεται σε ένα χαρτοφυλάκιο εταιρειών τεχνολογίας που τοποθετούνται ως υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και ελπίζουν να προσελκύσουν χρήστες που αισθάνονται τις απόψεις τους καταστέλλονται σε πιο καθιερωμένες πλατφόρμες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης