Τελευταία Νέα
Διεθνή

Shevchenko: «Υπερήφανος για την Ουκρανία, ενωμένοι θα κερδίσουμε»

Shevchenko: «Υπερήφανος για την Ουκρανία, ενωμένοι θα κερδίσουμε»
Ο πρώην διεθνής επιθετικός και ομοσπονδιακός τεχνικός των Ουκρανών, Shevchenko με ανάρτηση του στο Twitter εξέφρασε τη δική του άποψη για τις εξελίξεις, δηλώνοντας υπερήφανος για τη χώρα του

Το δικό του μήνυμα για τη ρωσο-ουκρανική κρίση έστειλε ο εμβληματικός πρώην ποδοσφαιριστής Shevchenko μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Social Media.

Η κατάσταση ανάμεσα στην Ουκρανία και στη Ρωσία είναι ιδιαιτέρως τεταμένη με το ενδεχόμενο μιας πολεμικής σύρραξης να φαντάζει όλο και πιο πιθανό.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός και ομοσπονδιακός τεχνικός των Ουκρανών, Shevchenko με ανάρτηση του στο Twitter εξέφρασε τη δική του άποψη για τις εξελίξεις, δηλώνοντας υπερήφανος για τη χώρα του, ενώ έστειλε και μήνυμα ενότητας.

«Αυτή η χώρα είναι η πατρίδα μου. Ήμουν πάντα υπερήφανος για τους συμπατριώτες και την πατρίδα μου. Έχουμε περάσει πολλές δύσκολες στιγμές, ειδικά τα τελευταία 30 χρόνια που συσταθήκαμε ως ανεξάρτητο κράτος. Ένα έθνος από ειλικρινείς, εργατικούς ανθρώπους, που λατρεύουν την ελευθερία. Αυτή είναι το υπέρτατο αγαθό. Σήμερα είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους. Αλλά πρέπει να ενωθούμε. Με την ενότητα θα κερδίσουμε. Δόξα στην Ουκρανία», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Αντρέι Σεφτσένκο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης