Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βαρύ το κλίμα για τον Abramovich - Πουλά ακίνητα, βίλες, την Τσέλσι και αποχαιρετά το Λονδίνο - Η περιουσία των 13,5 δισ. δολ.

Βαρύ το κλίμα για τον Abramovich - Πουλά ακίνητα, βίλες, την Τσέλσι και αποχαιρετά το Λονδίνο - Η περιουσία των 13,5 δισ. δολ.
Η περιουσία του Ρώσου ολιγάρχη υπολογίζεται σε 13,5 δισ. δολάρια και στο χαρτοφυλάκιό του συγκαταλέγεται, μεταξύ άλλων, μια σειρά ακινήτων στο Λονδίνο
Σχετικά Άρθρα

Την ακίνητη περιουσία που διαθέτει στο Λονδίνο φαίνεται ότι πουλάει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για να αναχωρήσει από τη βρετανική πρωτεύουσα, όπου το κλίμα είναι ιδιαιτέρως βαρύ για τον ίδιο.
«Έχει τρομάξει από τις κυρώσεις και γι’ αυτό ήδη ετοιμάζεται να πουλήσει το σπίτι του αύριο, καθώς και ένα ακόμη ακίνητο» δήλωσε ο βουλευτής των Εργατικών, Chris Bryant, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κοινοβούλιο.
Ας σημειωθεί ότι ο Ρώσος ολιγάρχης μέχρι στιγμής δεν βρίσκεται στη λίστα των βρετανικών κυρώσεων, παρά το γεγονός ότι σε αυτή συγκαταλέγονται περισσότερα από 100 άτομα και οντότητες.
Ωστόσο, ο Αμπράμοβιτς δέχεται σημαντικές πιέσεις από το πολιτικό προσωπικό, προκειμένου να αποχωρήσει άμεσα από τη χώρα, ως απόρροια των στενών σχέσεων με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
Το Σάββατο, ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε την παράδοση των ηνίων της Chelsea στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της ομάδας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων εβδομάδων δεν αποκλείεται να πουλήσει τις μετοχές σε ξένους επενδυτές.
Η περιουσία του Ρώσου ολιγάρχη υπολογίζεται σε 13,5 δισ. δολάρια και στο χαρτοφυλάκιό του συγκαταλέγεται, μεταξύ άλλων, μια σειρά ακινήτων στο Λονδίνο.
Το «φιλέτο» αφορά τη βίλα στο Kensington Palace Gardens, το οποίο κοστίζει περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τους «The Times».

Daily Telegraph: Πουλάει την Τσέλσι για 4 δισ. λίρες 

Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο οποίο αποκαλύπτει την απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποχωρήσει από την Τσέλσι, αλλά έναντι αντίτιμου της τάξης των τεσσάρων δισεκατομμυρίων λιρών, φιλοξενεί σήμερα η σήμερα (02/03) η «Daily Telegraph»!
Όπως σημειώνει η αγγλική εφημερίδα, ο Ελβετός δισεκατομμυριούχος Χανς Γιόργκ Βις έχει ήδη κάνει προσέγγιση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των «μπλε» άμεσα...
Ενώ, εμπορική τράπεζα με έδρα την Αμερική, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον υποψήφιο αγοραστή, υποστηρίζοντας ότι είναι επικεφαλής της διαδικασίας πώλησης της Τσέλσι.
Παράλληλα, παρότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ενημερωθεί ότι η τιμή πώλησης των Λονδρέζων έχει οριστεί στα τέσσερα δισεκατομμύρια λίρες, υπάρχει η αίσθηση πως οι προσφορές θα κινηθούν στο μισό ποσό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης