Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rossgram: Ρώσοι επιχειρηματίες κατασκεύασαν το ρωσικό υποκατάστατο του Instagram

Rossgram: Ρώσοι επιχειρηματίες κατασκεύασαν το ρωσικό υποκατάστατο του Instagram
Ρώσοι επιχειρηματίες στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής αποφάσισαν να αναπτύξουν μια εφαρμογή ανάρτησης και ανταλλαγής φωτογραφιών για την εγχώρια αγορά ώστε να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε μετά το μπλοκάρισμα από τις αρχές του Instagram

Τη δική τους απάντηση στον τομέα των social media προσπαθούν να δώσουν οι Ρώσοι μετά την απαγόρευση πρόσβασης στo δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Instagram.
Μάλιστα το τέλος του Instagram στη χώρα (και για όσο διαρκέσει) προξένησε πλήθος αντιδράσεων από μπλόγκερς και influencers οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ότι χάνουν τη μοναδική πηγή εισοδήματός τους.
Ρώσοι επιχειρηματίες στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής αποφάσισαν να αναπτύξουν μια εφαρμογή ανάρτησης και ανταλλαγής φωτογραφιών για την εγχώρια αγορά ώστε να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε μετά το μπλοκάρισμα από τις αρχές του Instagram.
Και τα κατάφεραν μιας και το Rossgram είναι ήδη έτοιμο και μετρά αντίστροφα για το λανσάρισμά του.
Η νέα εφαρμογή, γνωστή ως Rossgram, θα λειτουργήσει στις 28 Μαρτίου και διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες, όπως η συλλογική χρηματοδότηση και η πρόσβαση επί πληρωμή σε κάποια περιεχόμενα, ανακοίνωσε ο ιστότοπος της εφαρμογής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης