Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η VTB Bank (Ρωσία) ξεκίνησε να πουλά ράβδους χρυσού σε πλούσιους πελάτες

Η VTB Bank (Ρωσία) ξεκίνησε να πουλά ράβδους χρυσού σε πλούσιους πελάτες
Ο ελάχιστος όγκος για αγορά είναι 1 κιλό, ο μέγιστος είναι 26,6 κιλά, προσδιορίζει η τράπεζα

Η VTB Bank, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, άρχισε να πουλά επενδυτικές ράβδους χρυσού για πλούσιους πελάτες σύμφωνα με ανκοίνωση της ίδιας της τράπεζας. 
«Η VTB είναι μία από τις πρώτες στην αγορά που ξεκίνησε την πώληση επενδυτικών πολύτιμων ράβδων για πλούσιους πελάτες.
Οι ράβδοι χρυσού μπορούν να αγοραστούν με ατομική παραγγελία», αναφέρει επίσης το δελτίο Τύπου.
Ο ελάχιστος όγκος για αγορά είναι 1 κιλό, ο μέγιστος είναι 26,6 κιλά, προσδιορίζει η τράπεζα.
«Στο πλαίσιο της πώλησης, θα εκδοθούν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, η απόδειξη των ίδιων των ράβδων είναι διαθέσιμη στο θησαυροφυλάκιο.
Οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν φυσικό χρυσό ή να τον αφήσουν στην τράπεζα για φύλαξη - η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για τρεις μήνες», πρόσθεσε η υπηρεσία Τύπου.
Σύμφωνα με τον Dmitry Breitenbikher, ανώτερο αντιπρόεδρο, επικεφαλής του VTB Private Banking and Privilege, το νέο προϊόν «θα επιτρέψει στους πλούσιους πελάτες να διοχετεύουν μέρος των αποταμιεύσεών τους σε ξένο νόμισμα σε ένα ασφαλές και κερδοφόρο εργαλείο».
"Κατανοούμε ότι δεν υπάρχουν τόσα πολλά περιουσιακά στοιχεία στην αγορά τώρα που να δείχνουν μια σίγουρη θετική τάση, επομένως είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να προστατεύσουμε τις αποταμιεύσεις τους από τους κινδύνους πληθωρισμού.
Στις παγκόσμιες αγορές, ο χρυσός διαπραγματεύεται παραδοσιακά σε δολάρια, έτσι η αγορά μετάλλου γίνεται μια κερδοφόρα επένδυση σε ρούβλια και σε ξένο νόμισμα», ανέφερε ο Breitenbikher.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης