Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μυστήριο γύρω από τον Zelensky - Είναι στο Κίεβο ή έχει φύγει; - Τα βίντεο που πυροδοτούν τις αμφιβολίες

Μυστήριο γύρω από τον Zelensky - Είναι στο Κίεβο ή έχει φύγει; - Τα βίντεο που πυροδοτούν τις αμφιβολίες
Χρήστες του διαδικτύου πιστεύουν ότι ο Ουκρανός πρόεδρος δεν βρίσκεται στο Κίεβο, ούτε καν στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Μυστήριο καλύπτει την παρουσία του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky στο Κίεβο: Φωτογραφίες και βίντεο φουντώνουν τα σενάρια ότι δεν μένει πια στο Κίεβο, αλλά έφυγε και βγαίνει από... green room.
Δημοσιεύοντας βίντεο από την αρχή του πολέμου από τους δρόμους της πρωτεύουσας ο Ουκρανός πρόεδρος στήριξε μέχρι τώρα το λαό και τον στρατό του, επιμένοντας ότι παραμένει στη βάση του και εργάζεται με το επιτελείο του.
Ωστόσο, στα τελευταία βίντεο χρήστες του διαδικτύου επισημαίνουν μια σημαντική λεπτομέρεια που στηρίζει το επιχείρημα ότι ο πρόεδρος δεν βρίσκεται στο Κίεβο: το γεγονός πως δεν φαίνεται καθόλου η σκιά του στο έδαφος.


1_299.JPG
Μπορεί να μην έχουν αποδείξεις, όμως δεν είναι λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που επιμένουν πως ο Zelensky δεν βγαίνει από τους δρόμους του Κιέβου όπως φαίνεται, αλλά από green room, δηλαδή από στούντιο, όπου το φόντο πίσω του είναι τεχνολογικά παραποιημένο, ώστε να επιδέχεται αλλαγές... τοπίων χωρίς να τις αποκαλύπτει.
2_257.JPG
Προφανώς κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί από ειδικούς στην τεχνολογία, ωστόσο οι παρακάτω εικόνες έκαναν τους χρήστες του Twitter να ξεκινήσουν τα σχόλια...
3_184.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης