Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θετική στην Covid για δεύτερη φορά η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Θετική στην Covid για δεύτερη φορά η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου
Η Αμερικανίδα αξιωματούχος είπε ότι έχει εκδηλώσει «ήπια συμπτώματα» και ότι θα παραμείνει σε απομόνωση για πέντε ημέρες

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε σήμερα θετική στον κορωνοϊό, διευκρινίζοντας πως ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden υποβλήθηκε κι εκείνος σε τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.
«Είχα δύο συναντήσεις χθες με τον πρόεδρο, τηρώντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, και δεν θεωρείται επαφή», εξήγησε η Ψάκι την παραμονή της αναχώρησης του Joe Biden για το πολυαναμενόμενο ταξίδι του στην Ευρώπη.
Η Αμερικανίδα αξιωματούχος είπε, επιπλέον, ότι έχει εκδηλώσει «ήπια συμπτώματα» και ότι θα παραμείνει σε απομόνωση για πέντε ημέρες.
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου είχε διαγνωστεί θετική στην Covid-19 και το περασμένο φθινόπωρο, γεγονός που την είχε εμποδίσει να ακολουθήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο ταξίδι του στη Ρώμη, στο πλαίσιο της Συνόδου της G20.

Ο Joe Biden αναχωρεί αύριο για την Ευρώπη, με στόχο να εδραιώσει τη συμμαχία των Δυτικών απέναντι στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να συμμετάσχει αρχικά σε διάφορες διεθνείς συναντήσεις στις Βρυξέλλες, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Πολωνία, όπου συρρέουν εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί πρόσφυγες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης