Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρεκόρ με μέσο μπόνους 257.500 δολάρια στη Wall Street το 2021

Ρεκόρ με μέσο μπόνους 257.500 δολάρια στη Wall Street το 2021
Οι θέσεις εργασίας στον κλάδο των χρεογράφων αποτελούν μόλις το 5% του ιδιωτικού τομέα στη Νέα Υόρκη αλλά αντιπροσωπεύουν το 18% (ή 14,9 δισ. δολάρια) των φορολογικών εισπράξεων
Σχετικά Άρθρα
Το μέσο μπόνους που καταβάλλεται στους εργαζόμενους στη «βιομηχανία» κινητών αξιών της Νέας Υόρκης αυξήθηκε κατά 20% από πέρυσι και διαμορφώθηκε στα 257.500 δολάρια που αποτελεί ρεκόρ, σύμφωνα με τον κρατικό ελεγκτή Thomas DiNapoli.
Η σχετική αναφορά δημοσιεύθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 στην ετήσια έκθεση του DiNapoli που είναι το ανώτατο στέλεχος επί των δημοσιονομικών στη Νέα Υόρκη. Τα στοιχεία περιλαμβάνουν τα μπόνους σε μετρητά από εργασία το 2021, καθώς και αναβαλλόμενα «βραβεία» που καταβλήθηκαν πρόσφατα, σύμφωνα με τον DiNapoli.
Τα υψηλότερα νούμερα δεν είναι απροσδόκητα, καθώς εταιρείες της Wall Street συμπεριλαμβανομένων των Goldman Sachs και JPMorgan Chase, σημείωσαν εντυπωσιακή αύξηση εσόδων από τις συγχωνεύσεις, τις δημόσιες εγγραφές και την έντονη δραστηριότητα στις συναλλαγές.
Τον περασμένο Νοέμβριο, σύμβουλοι πληρωμών είχαν δήλωσαν ότι αναμενόταν οι τράπεζες να καταγράψουν τη μεγαλύτερη αύξηση στα μπόνους από το 2009.
Αλλά η έκθεση του DiNapoli υπογραμμίζει το μεγάλο ρόλο που έχουν οι υπάλληλοι της Wall Street στην οικονομική ευημερία της Νέας Υόρκης.
Οι θέσεις εργασίας στον κλάδο των χρεογράφων αποτελούν μόλις το 5% του ιδιωτικού τομέα, αλλά αντιπροσώπευαν το 18%, ή 14,9 δισ. δολάρια, των κρατικών φορολογικών εισπράξεων το οικονομικό έτος 2021, αναφέρει ο DiNapoli.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης