Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρουν τα στοιχεία: 540 αθλητές πέθαναν μετά τον εμβολιασμό για covid 19 και εκατοντάδες έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας

Σοκάρουν τα στοιχεία: 540 αθλητές πέθαναν μετά τον εμβολιασμό για covid 19 και εκατοντάδες έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας
Γιατί τόσοι πολλοί νεαροί αθλητές «ανεξήγητα» καταρρέουν και μάλιστα πεθαίνουν λόγω «μυστηριωδών» καρδιακών προβλημάτων που εμφανίστηκαν από το πουθενά μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων;
Σχετικά Άρθρα

Συνολικά 540 αθλητές πεθαίνουν μετά από εμβόλια για τον Covid 19 και εκατοντάδες άλλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ουδέποτε στην ιστορία μεταξύ υγειών ανθρώπων και ειδικά αθλητών δεν παρατηρήθηκαν τόσοι θάνατοι…
Το μόνο νέο στοιχείο που προστέθηκε στην ζωή μας είναι τα εμβόλια κατά του covid 19 που έχουν αποδειχθεί 1000% ότι προκαλούν προβλήματα στην καρδιά και ασθένειες όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.

Νέος θάνατος 27χρονης αθλήτριας από καρδιακή προσβολή στην Ιταλία 

Η Ιταλίδα κολυμβήτρια Maria sofia Paparo πέθανε ανεξήγητα ήταν υγιής και είχε εμβολιαστεί.
Η κολυμβήτρια πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 27 ετών μετά από καρδιακή ανακοπή στο San Giorgio a Cremano (Νάπολη) τη Δευτέρα 11 Απριλίου.
Η άτυχη αθλήτρια ανήκε στον Κολυμβητικό όμιλο Posillipo, το 2019 ήταν μέλος του επιτελείου του Swim4Life Trophy, που ισχύει για το Supermaster FIN Circuit.
Ήταν μέλος της Speedo Masters Team και το 2020 είχε συμμετάσχει στο πέρασμα του Στενού της Μεσσήνης, καθώς και στο Κάπρι-Νάπολη.

Γιατί τόσοι πολλοί νεαροί αθλητές «ανεξήγητα» καταρρέουν και μάλιστα πεθαίνουν λόγω «μυστηριωδών» καρδιακών προβλημάτων που εμφανίστηκαν από το πουθενά μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων;

Τι συμβαίνει;

Οι επιστήμονες και οι αξιωματούχοι υγείας που πιέζουν για προγράμματα εμβολίων κατά του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) σε όλο τον κόσμο έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.
Όμως εκατοντάδες νέοι και υγιείς αθλητές πεθαίνουν εξαιτίας των εμβολίων.
Η Liberty Daily ανέφερε:
«Όπως έχουμε σημειώσει εδώ και αρκετούς μήνες, τα περισσότερα μεγάλα αθλήματα έχουν πληγεί από «ανεξήγητες» ιατρικές καταστάσεις που εμφανίζονται σε νέους και κατά τα άλλα υγιείς αθλητές, συμπεριλαμβανομένης της αναφοράς μας ότι τρεις ποδηλάτες πέθαναν ξαφνικά μόνο τον Μάρτιο».
Ο ιστότοπος Good Sciencing έχει καταγράψει 833 αθλητές σε όλο τον κόσμο που είχαν ανακοπή καρδιάς ή άλλα σοβαρά προβλήματα – με 540 επιβεβαιωμένους θανάτους μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19.
Οι παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό σε αθλητές περιλαμβάνουν καρδιακή ανακοπή, θρόμβους αίματος ή θρόμβωση, εγκεφαλικό επεισόδιο, ακανόνιστο καρδιακό παλμό, αρρυθμία και νευροπάθεια.

Η Good Sciencing έχει παρουσιάσει μια λίστα που αυξάνεται με νεαρούς αθλητές που αντιμετώπισαν σοβαρά ιατρικά προβλήματα το 2021 και το 2022 αφού εμβολιάστηκαν.
«Αρχικά, πολλά από αυτά τα επεισόδια δεν αναφέρθηκαν.
Γνωρίζουμε ότι σε πολλούς ανθρώπους είπαν να μην πουν σε κανέναν για τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις και τις παρενέργειες.
Άρχισαν να συμβαίνουν και να αυξάνονται μετά τους πρώτους εμβολιασμούς κατά του COVID.
Πλέον δεν μπορούν να αγνοήσουν το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές και άλλοι αθλητές με προοπτικές καταρρέουν στη μέση ενός αγώνα λόγω ξαφνικής καρδιακής ανακοπής.
Πολλοί από αυτούς πεθαίνουν – περισσότερο από το 50%», αποκάλυψε η Good Sciencing.

Η Daily Mail ανέφερε στις 28 Ιανουαρίου ότι ο προπονητής της Sunderland FC, Lee Johnson, άφησε να εννοηθεί ότι το εμβόλιο για τον COVID μπορεί να οφείλεται στον αποκλεισμό του τερματοφύλακά του Lee Burge από το να παίξει και επισήμανε ότι «συμβαίνουν πολλά μετά από τον εμβολιασμό».
Δύο μέρες αργότερα ο σύλλογος απέλυσε τον Lee Johnson
«Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα σχετικά με το γιατί ο σύλλογος θα απέλυε τον προπονητή που ενδιαφέρεται για τους παίκτες του» ανέφερε η Good Sciencing.
vaersss8april.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης