Τελευταία Νέα
Διεθνή

Andriushchenko (Ουκρανία): Οι Ρώσοι κλείνουν τη Μαριούπολη, επιβάλλουν σύστημα εισόδου – εξόδου

Andriushchenko (Ουκρανία): Οι Ρώσοι κλείνουν τη Μαριούπολη, επιβάλλουν σύστημα εισόδου – εξόδου
Οι Ρώσοι θα εκδώσουν δελτία μετακίνησης για όσους παραμένουν στην πόλη υποστήριξε ο Andriushchenko
Σχετικά Άρθρα

Οι Ρώσοι σκοπεύουν να κλείσουν τη Μαριούπολη και να επιβάλλουν ένα «σύστημα εισόδου – εξόδου» από την πόλη υποστηρίζει ο Petro Andriushchenko, σύμβουλος του δημάρχου της Μαριούπολης.
Σε σειρά αναρτήσεων του στο Telegram ο Andriushchenko υποστηρίζει ότι μετά την άρνηση των Ουκρανών να παραδοθούν ύστερα από το ρωσικό τελεσίγραφο παράδοσης τους, οι ρωσικές δυνάμεις αναμένεται να προχωρήσουν στην επιβολή ενός «συστήματος εξόδου – εισόδου» στην πόλη καθώς και να χορηγήσουν «δελτία μετακίνησης» σε όλους εκείνους που παραμένουν στην πόλη.
Σύμφωνα μάλιστα με τον Andriushchenko τα δελτία αυτά θα είναι απαραίτητα προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης.
«Εκατοντάδες πολίτες πρέπει να σταθούν στην ουρά για να πάρουν ένα πάσο, χωρίς το οποίο την επόμενη εβδομάδα θα είναι αδύνατο όχι μόνο να μετακινούνται μεταξύ συνοικιών της πόλης, αλλά και να βρίσκονται στους δρόμους», είπε ο Andriushchenko, αναφέροντας πως με αυτόν τον τρόπο οι ρωσικές δυνάμεις επιθυμούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για αυτούς που εξακολουθούν να είναι στην πόλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης