Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης ο Elon Musk; - Αρνείται τις «άγριες κατηγορίες»

Σε σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης ο Elon Musk; - Αρνείται τις «άγριες κατηγορίες»
O ίδιος ο Musk δεν έχει απαντήσει επί της ουσίας στο Insider
Σχετικά Άρθρα
Μέσω twitter θέλησε ο ιδρυτής της SpaceX, Elon Musk, να δηλώσει την μη εμπλοκή του σε κατηγορίες, πιθανόν σεξουαλικής παρενόχλησης.
Όπως έγραψε σε ένα tweet «οι άγριες κατηγορίες» εναντίον του δεν είναι αληθινές.
Δεν εξήγησε ποιες ήταν αυτές οι κατηγορίες.
Όμως το tweet του ήρθε μετά από δημοσίευμα του Business Insider την Πέμπτη ότι η αεροδιαστημική εταιρεία είχε πληρώσει 250.000 δολάρια ως απόλυση σε μια αεροσυνοδό που κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο για σεξουαλική παρενόχληση.
Το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται συνεντεύξεις και έγγραφα που εξασφάλισε το Insider, ανέφερε ότι η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια ενός μασάζ που έκανε στον Musk εξέθεσε το πέος του σε στύση, άγγιξε τον μηρό της χωρίς τη συγκατάθεσή της και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο εάν έκανε σεξουαλικές πράξεις.
Ο Musk, χωρίς να αναφερθεί απευθείας στην έκθεση, έγραψε στο Twitter ότι «για την ιστορία, αυτές οι άγριες κατηγορίες είναι εντελώς αναληθείς».
«Οι επιθέσεις εναντίον μου θα πρέπει να εξεταστούν μέσα από ένα πολιτικό πρίσμα – αυτό είναι η τυπική (απεχθής) πρακτική τους», έγραψε στο Twitter.
Τι ανέφερε το Insider

Το Insider ανέφερε ότι το υποτιθέμενο περιστατικό συνέβη στο δωμάτιο του Musk σε ένα αεροσκάφος SpaceX σε πτήση προς το Λονδίνο στα τέλη του 2016, αφού ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου της ζήτησε να του κάνει ένα «ολόκληρο μασάζ σώματος».
Ο Musk είπε στο Insider ότι «υπήρχαν πολλά περισσότερα σε αυτή την ιστορία», ενώ ζήτησε από τους ρεπόρτερ περισσότερο χρόνο για να απαντήσει στους ισχυρισμούς του άρθρου.
«Αν είχα την τάση να εμπλακώ σε σεξουαλική παρενόχληση, αυτή είναι απίθανο να είναι η πρώτη φορά σε ολόκληρη την 30χρονη καριέρα μου που έρχεται στο φως», φέρεται να έγραψε ο Musk στο Insider.
Είπε επίσης ότι το άρθρο του ήταν «ένα επιτυχημένο κομμάτι με πολιτικά κίνητρα.
Το Insider ανέφερε ότι μετατόπισε την προθεσμία δημοσίευσης αφού ο Musk ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει, αλλά ότι δεν έκανε ποτέ περαιτέρω σχόλια για τους ισχυρισμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης