Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τον καρκίνο του αίματος του Vladimir Putin, αποκάλυψε ο... μαρτυριάρης σκηνοθέτης Oliver Stone

Τον καρκίνο του αίματος του Vladimir Putin, αποκάλυψε ο... μαρτυριάρης σκηνοθέτης Oliver Stone
«Ένα άκρως απόρρητο σημείωμα» εστάλη από τα κεντρικά γραφεία της FSB, της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας της Ρωσίας, σε όλους τους περιφερειακούς διευθυντές, να μην πιστεύουν όσα ακούγονται
Σχετικά Άρθρα

Ο σκηνοθέτης του Χόλιγουντ Oliver Stone βρίσκεται πίσω από την αποκάλυψη της... «βαριάς ασθένειας» του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, πως ο Ρώσος ηγέτης δεν έμεινε αλώβητος από τον καρκίνο, (του αίματος πιο συγκεκριμένα).
Πριν από λίγες εβδομάδες, το περιοδικό New Lines έγραψε πως έχει στην κατοχή του ηχογράφηση ενός Ρώσου ολιγάρχη, που διατηρεί στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο, και περιγράφει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι «βαριά άρρωστος με καρκίνο του αίματος», αν και δεν προσδιορίστηκε ο τύπος του καρκίνου του αίματος.

Άκρως απόρρητο σημείωμα

Το περιοδικό σε ρεπορτάζ του αναφέρει, ότι, «ένα άκρως απόρρητο σημείωμα» εστάλη από τα κεντρικά γραφεία της FSB, της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας της Ρωσίας, προς όλους τους περιφερειακούς διευθυντές της, το οποίο έδινε «εντολή στους περιφερειακούς διευθυντές να μην εμπιστεύονται τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του προέδρου», ενώ έδινε λεπτομέρειες αναφορικά με τις αλλαγές στον Ρώσο πρόεδρο που συνέτειναν στο ότι ο Putin είναι άρρωστος, όπως το περπάτημά του, η αλλαγμένη του εμφάνιση, το πρησμένο πρόσωπο ως παρανέργειες κάποιου φαρμάκου.
«Οι διευθυντές έλαβαν περαιτέρω οδηγίες να διαψεύσουν οποιεσδήποτε φήμες τυχόν κυκλοφορήσουν στις τοπικές μονάδες της FSB», δήλωσε ο Christo Grozev, επικεφαλής ερευνών στον ιστότοπο ιατροδικαστικών ερευνών Bellingcat.
Σύμφωνα με πηγή σε μια από τις περιφερειακές μονάδες που είδε το υπόμνημα, αυτή η άνευ προηγουμένου οδηγία είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, με τους περισσότερους αξιωματικούς της FSB, ξαφνικά, να καταλήγουν να πιστέψουν ότι ο Putin πάσχει πράγματι από μια σοβαρή ασθένεια».

Ο... μαρτυριάρης Stone


Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Oliver Stone, όμως, ήταν αυτός που επιβεβαίωσε την ασθένεια του προέδρου.
«Ο Putin υπέφερε από καρκίνο, αλλά το έχει ξεπεράσει» και παρέμεινε σε καραντίνα για μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας, δήλωσε το Σάββατο ο Stone μιλώντας στο podcast του Lex Friedman, ενός Ρωσοαμερικανού επιστήμονα υπολογιστών και ερευνητή τεχνητής νοημοσύνης.
H αποκάλυψη του Oliver Stone ακούγεται δημόσια για πρώτη φορά και ο ρωσικός λαός δεν ενημερώθηκε ποτέ για την ασθένεια του Putin.
Ο Stone είχε την ευκαιρία να βρεθεί πολύ κοντά στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Vladimir Putin, για δύο χρόνια, από το 2015 μέχρι το 2017, όταν έκανε μια σειρά συνεντεύξεων στον Ρώσο πρόεδρο, οι οποίες προβλήθηκαν στην αμερικανική τηλεόραση το 2017, σε τέσσερα επεισόδια, υπό τον τίτλο «The Putin Interviews».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης