Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Klaus Schwab του Great Reset απειλεί τον Bolsonaro της Βραζιλίας επειδή δεν υπογράφει τη Συνθήκη για την Πανδημία

Ο Klaus Schwab του Great Reset απειλεί τον Bolsonaro της Βραζιλίας επειδή δεν υπογράφει τη Συνθήκη για την Πανδημία
Ο Bolsonaro επικρίνει τις οδηγίες του ΠΟΥ για τον COVID-19

Ο ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab (Κλάους Σουάμπ) εμμέσως πλην σαφώς απείλησε τον πρόεδρο της Βραζιλίας Jair Bolsonaro (Ζαΐρ Μπολσονάρο), αφού αρνήθηκε να υπογράψει τη συνθήκη πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

«Ας είμαστε σαφείς:
Το μέλλον δεν συμβαίνει απλώς.
Το μέλλον χτίζεται από εμάς, μια ισχυρή κοινότητα, έχουμε τα μέσα για να επιβάλουμε αυτή την κατάσταση του μέλλοντος στον κόσμο», είπε ο Schwab.

Το μήνυμα του Γερμανού υπέρμαχου της παγκοσμιοποίησης Klaus Schwab ήρθε εν μέσω δηλώσεων που έκανε ο Bolsonaro.
Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας εξέφρασε τη πλήρη άρνηση της Βραζιλίας να υπογράψει τη συνθήκη πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η οποία παρέχει στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας μεγάλες εξουσίες με το πρόσχημα της αντιμετώπισης ζητημάτων δημόσιας υγείας.
Πολλοί έχουν κατηγορήσει τον Klaus Schwab, ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ότι χρησιμοποιεί την πανδημία του covid 19 για να επιτύχει μεγαλύτερο έλεγχο στις κοινωνίες.
Η Συνθήκη Πανδημίας επιτρέπει σε μια ομάδα τεχνοκρατών να επιβάλλουν οριζόντια μέτρα σε κυβερνήσεις όταν πρόκειται για πανδημίες, κοινώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα έχει μεγαλύτερες εξουσίες από τις κυβερνήσεις των κρατών ως προς τα θέματα της πανδημίας.

«Η Βραζιλία δεν θα μπει σε αυτή την συνθήκη για την πανδημία.
Η Βραζιλία είναι αυτόνομη και δεν θα μπει, πρέπει να το ξεχάσετε αυτό ανέφερε ο Bolsonaro και συνέχισε «επιπλέον, ήμουν ο μόνος πολιτικός που δεν τήρησε τις πολιτικές του lockdown.
Είπα ότι έπρεπε να φροντίσουμε τους ηλικιωμένους και τα άτομα με συννοσηρότητες και οι σημερινές μελέτες εκτός Βραζιλίας δείχνουν ιδιαίτερα ότι είχα δίκιο».

Ανέφερε την πόλη του Σάο Πάολο της Βραζιλίας ως παράδειγμα της απόλυτης αποτυχίας των περιορισμών για τον περιορισμό του Covid 19.
«Δείτε αυτό: Ποια περιοχή στη Βραζιλία εφάρμοσε καραντίνα περισσότερο;
Τον Σάο Πάολο.
Ποια πόλη είχε τους περισσότερους θανάτους ανά 100.000 άτομα; Τον Σάο Πάολο.
Αυτό είναι σημάδι ότι είχα δίκιο».

Ο Bolsonaro επικρίνει τις οδηγίες του ΠΟΥ για τον COVID-19

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Βραζιλίας διασταύρωσε τα ξίφη του με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας – με αποτέλεσμα ο Schwab να κατηγορήσει τον Boslonaro.

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Bolsonaro και ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αναζητούσαν λύσεις στην Σύνοδο Κορυφής της G21, που πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη της Ιταλίας.
Ο Bolsonaro είχε επικρίνει τα lockdowns και άλλα μέτρα.
«Σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να δουλέψουν για να τραφούν», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι «η οικονομία θα καταρρεύσει» εάν συνεχιστούν τα lockdowns.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είχε αναφέρει ότι δεν βλέπει την ανάγκη να μπει σε καραντίνα η Βραζιλία λόγω του υψηλού ποσοστού εμβολιασμού της χώρας κατά του COVID-19.
Τα lockdowns δεν ήταν πλέον απαραίτητα όσο οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να φορούν μάσκες προσώπου και να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα.

Ο Bolsonaro αμφισβήτησε επίσης την ασφάλεια των εμβολίων κατά του COVID-19, υποστηρίζοντας ότι «πολλοί που έλαβαν τη δεύτερη δόση μπορούσαν να κολλήσουν COVID-19.
Στη Βραζιλία, πολλοί που πήραν τη δεύτερη δόση πέθαναν».

Όμως και ο επικεφαλής του ΠΟΥ τόνισε ότι ήταν δυνατό για τα εμβολιασμένα άτομα να πεθάνουν εάν είχαν συννοσηρότητες.
«Το εμβόλιο δεν προλαμβάνει τον COVID, αλλά προλαμβάνει σοβαρές ασθένειες και θάνατο», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ο Schwab ανέφερε δύο προϋποθέσεις που ήταν απαραίτητες για να επιτευχθεί η Μεγάλη Ανατροπή που σχεδιάζει. Αυτά ήρθαν εν μέσω της άρνησης του Bolsonaro να συνεργαστεί με τον ΠΟΥ για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης και της Συνθήκης για την Πανδημία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης