Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν εμπιστεύονταν το εμβόλιο - Πάνω από 2.000 «επώνυμοι» και πρόεδρος φαρμακευτικής αγόρασαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για Covid

Δεν εμπιστεύονταν το εμβόλιο -  Πάνω από 2.000 «επώνυμοι» και πρόεδρος φαρμακευτικής αγόρασαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για Covid
Τις σοκαριστικές αποκαλύψεις περιέχει άρθρο που δημοσιεύει το EuroWeekly News
Σχετικά Άρθρα

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη απάτης στην Ισπανία με περισσότερους από 2.000 «επώνυμους» ανάμεσά τους και επικεφαλής μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, οι οποίοι αγόρασαν παράνομα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον Covid από μια νοσοκόμα χωρίς να υποβληθούν στο εμβόλιο.
Τις σοκαριστικές αποκαλύψεις περιέχει άρθρο που δημοσιεύει το EuroWeekly News.
«Μεταξύ αυτών που έχουν ερευνηθεί είναι κορυφαίοι τραγουδιστές, μουσικοί, αστέρες του ποδοσφαίρου, επιχειρηματίες, πολιτικοί και γιατροί», σύμφωνα με τo δημοσίευμα.
Τα πλούσια άτομα πλήρωναν για να προστεθούν στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών χωρίς στην πραγματικότητα να χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο.

Πρόεδρος φαρμακευτικής


Το πιο αξιοσημείωτο όνομα στη λίστα είναι ο Πρόεδρος της PharmaMar José María Fernández Sousa-Faro,
μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ισπανία και μιας εταιρείας που έχει ερευνήσει θεραπείες φαρμάκων για τον Covid.
«Ο 76χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος δεν έχει ακόμη κληθεί να καταθέσει, συμπεριλήφθηκε στις λίστες και φαίνεται μάλιστα, πως έχει κάνει και την 3η δόση.
Ένας νοσηλευτής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο La Paz συνελήφθη από την αστυνομία για το ρόλο του στην απάτη.
Έλαβε περισσότερα από 200.000 ευρώ σε αντάλλαγμα για την παράνομη προσθήκη 2.200 ατόμων στην εθνική βάση δεδομένων εμβολιασμών.
Όσο πιο διάσημο είναι το άτομο, τόσο περισσότερα χρήματα χρέωνε, γράφει ο ιστότοπος Summit News.

Φοβήθηκαν το εμβόλιο

Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν πολλές γνωστές προσωπικότητες και αθλητές στη λίστα, συμπεριλαμβανομένων ποδοσφαιριστών, πυγμάχων και παλαιστών, δεδομένων των αναφορών για σημαντική αύξηση στις ανεπιθύμητες αντιδράσεις και τους θανάτους που υπέστησαν αστέρες του αθλητισμού τον τελευταίο χρόνο.
«Τα διάσημα πρόσωπα που ερευνήθηκαν μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν: José María Fernández Sousa-Faro, Πρόεδρο της PharmaMar, Trinitario Casanova ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Ισπανία, Kidd Keo τραγουδιστής, Anier, τραγουδιστής ραπ, Jarfaiter τραγουδιστής ραπ, Veronica Echegui ηθοποιός, Bruno Gonzalez Cabrera ποδοσφαιριστής, Fabio Díez Steinaker πρώην Ολυμπιονίκης του beach volley, José Luis Zapater ψευδώνυμο Titín πρώην πυγμάχος., Camilo Esquivel, αναγνωρισμένος και διάσημος γιατρός», αναφέρει το δημοσίευμα.
Ας μην ξεχνάμε το μεγαλύτερο σκάνδαλο εδώ: ότι ο πρόεδρος μιας φαρμακευτικής εταιρείας θα ήταν τόσο επιφυλακτικός να πάρει ένα φάρμακο που όλες οι δοκιμές και οι ιατρικές αρχές επιμένουν ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Τι ξέρει και δεν υποβάλλεται σε εμβόλιο, διερωτάται εύλογα κάποιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης