Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump κατά εξεταστικής για την εισβολή στο Καπιτώλιο: Παρωδία Δικαιοσύνης

Trump κατά εξεταστικής για την εισβολή στο Καπιτώλιο: Παρωδία Δικαιοσύνης
Πρόκειται για κωμωδία, ξεδιάντροπη απόπειρα να εκτραπεί η προσοχή από την αλήθεια είπε ο Trump
Σχετικά Άρθρα

Επίθεση κατά της ειδικής εξεταστικής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία διερευνά την εισβολή στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021 εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ο οποίος έκανε λόγο για παρωδία Δικαιοσύνης.
Ο Trump με μια 12σέλιδη ανακοίνωση του καταφέρεται κατά της επιτροπής και επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό του ότι έχασε τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2020 λόγω νοθείας.
«Αυτή η κωμωδία (...) είναι μια ξεδιάντροπη απόπειρα να εκτραπεί η προσοχή της κοινής γνώμης από την αλήθεια (...) η οποία είναι ότι οι Αμερικανοί πήγαν μαζικά στην Ουάσινγκτον την 6η Ιανουαρίου 2021 προκειμένου να αναγκάσουν τους αιρετούς τους να λογοδοτήσουν για τις καταφανείς ενδείξεις παράνομης δραστηριότητας στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020» υποστηρίζει ο Trump.
Σημειώνεται ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει παρουσιάσει το οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς τους περί νοθείας.
Πρόσφατα η επιτροπή έκρινε ότι ο Trump ήταν ο βασικός υπαίτιος, αυτός που άναψε το φυτίλι για να πραγματοποιηθεί η εισβολή στο Καπιτώλιο από οπαδούς του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης