Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί είναι επαγγελματίες δολοφόνοι, κατασκευάζουν εγκλήματα, βεβηλώνουν νεκρούς, σκοτώνουν ομοεθνείς

Οι Ουκρανοί είναι επαγγελματίες δολοφόνοι, κατασκευάζουν εγκλήματα, βεβηλώνουν νεκρούς, σκοτώνουν ομοεθνείς
Σε αντίθεση με αυτά που πιστεύει ο μέσος πολίτης, η πραγματικότητα είναι ότι μέρος του Ουκρανικού στρατού είναι επαγγελματίες δολοφόνοι, κατασκευάζουν εγκλήματα, βεβηλώνουν νεκρούς, σκοτώνουν ομοεθνείς τους…

Με βάση την γελοία προπαγάνδα των δυτικών μέσων ενημέρωσης, οι ρώσοι στρατιώτες είναι οι κακοί οι εγκληματίες πολέμου και οι Ουκρανοί οι πατριώτες που δίνουν μάχη για να διασώσουν την πατρίδα τους…
Προφανώς και σε ένα πόλεμο που ανταλλάσσονται πυρά και κάθε μέρα ο θάνατος είναι δίπλα στους στρατιώτες πολλά μπορούν να συμβούν…
Ωστόσο σε ένα πόλεμο κάποιοι στοιχειώδη κανόνες τηρούνται ώστε να αποτρέπονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Σε αντίθεση με αυτά που πιστεύει ο μέσος πολίτης, η πραγματικότητα είναι ότι μέρος του Ουκρανικού στρατού είναι επαγγελματίες δολοφόνοι, κατασκευάζουν εγκλήματα, βεβηλώνουν νεκρούς, σκοτώνουν ομοεθνείς τους…

Την περίπτωση της Bucha (Μπούχα), την θυμούνται όλοι, οι Ουκρανοί μίλησαν για θηριωδίες των ρώσων κατά αμάχων σε μια πόλη σχεδόν 30 χιλιόμετρα από το Κίεβο την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.
Αποδείχθηκε όμως ότι τα πτώματα στους δρόμους και οι σχεδόν 320 νεκροί δεν σκοτώθηκαν από τους ρώσους αλλά από το πυροβολικό των Ουκρανών που προσπαθούσαν να ανακαταλάβουν την πόλη.
Αποδείχθηκε ότι ο Ουκρανικός στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες σκόπιμα άφησαν πτώματα στους δόμους για να προκαλέσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Οι Ουκρανικές δυνάμεις έστησαν ένα κόλπο, ήταν όλο fake, ήταν μια απάτη για να δείξουν στην Δύση ότι χρειάζονται βοήθεια απέναντι στους δολοφόνους ρώσους που είναι δήθεν εγκληματίες πολέμου.
Ο Ουκρανικός στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες κατασκεύασαν μια ιστορία και απέδειξαν ότι δεν είναι αξιόπιστοι και οι ρώσοι τους τιμωρούν έχοντας καταλάβει το 80% της Ανατολικής Ουκρανίας.

Δεν ήταν μόνο η Bucha, ήταν και η περίπτωση του εργοστασίου μετάλλων Azov στην Μαριούπολη, όπου οι Ουκρανοί έκαναν κάτι αποτρόπαιο, κάτι συγκλονιστικό και έδειξαν ότι είναι οι χειρότεροι εγκληματίες πολέμου.
Τοποθέτησαν πτώματα ουκρανών στρατιωτών και πολιτών σε μεγάλα φορτηγά στην περιοχή του εργοστασίου του Azov και τους εγκλώβισαν με χειροβομβίδες και νάρκες.
Ο Ουκρανικός στρατός δεν σεβάστηκε ούτε τους νεκρούς, είναι αδίστακτος και αξίζει την τιμωρία των ρώσων…

Οι Ουκρανοί σκοτώνουν Ουκρανούς στρατιώτες που παραδίδονται…

Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν 32 Ουκρανούς στρατιώτες που αποφάσισαν να παραδοθούν
Στην περιοχή του οικισμού Novomikhailovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, περισσότεροι από 30 στρατιώτες του 25ου τάγματος της 54ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αποφάσισαν να καταθέσουν τα όπλα και να παραδοθούν.
«Γύρω στις 10 μ.μ. στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με λευκές σημαίες κατευθύνονταν προς τις ρωσικές θέσεις.
Εκείνη τη στιγμή, μονάδα ουκρανικού αποσπάσματος, που έφτασε στο σημείο με τεθωρακισμένα οχήματα, άνοιξε πυρ στους στρατιώτες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 32 Ουκρανοί στρατιώτες.
Οι Ουκρανοί στρατιώτες κατέθεσαν τα όπλα, σε ένα οχυρό σε αγρόκτημα γουναρικών, στράφηκαν προς τους ρώσους, μέσω ασυρμάτου, ζήτησαν να σταματήσουν οι εχθροπραξίες δηλώνοντας ότι θα παραδοθούν.
Ωστόσο άλλοι Ουκρανοί που έφθασαν στην περιοχή ουσιαστικά σκότωσαν 32 Ουκρανούς στρατιώτες που παραδίδονταν…
«Αυτό το περιστατικό, όπως και πολλά άλλα παρόμοια, δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι αποτυχίες του Ουκρανικού στρατού οδηγούν ακραίους στο στράτευμα να τιμωρούν όσους παραδίδονται…

Κατασκεύασαν fake βιασμούς

Ουκρανός αξιωματούχος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα ότι Ρώσοι διέπραξαν μαζικό βιασμό για να πείσουν τις χώρες να στείλουν περισσότερα όπλα
Η κορυφαία Ουκρανή αξιωματούχος που πρόσφατα αποπέμφθηκε από την θέση της με την κατηγορία της διάδοσης παραπληροφόρησης παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα ότι Ρώσοι διέπραξαν μαζικούς βιασμούς προκειμένου να πείσουν τις δυτικές χώρες να στείλουν περισσότερα όπλα στην Ουκρανία.

Η Lyudmila Denisova, η πρώην κοινοβουλευτική επίτροπος της Ουκρανίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, απομακρύνθηκε από τη θέση της μετά από ψηφοφορία σε πρόταση δυσπιστίας στο πρόσωπο της που διεξήχθη στο ουκρανικό κοινοβούλιο, η οποία πέρασε με διαφορά 234 κατά και 9 υπέρ.

Το μέλος του κοινοβουλίου Pavlo Frolov κατηγόρησε συγκεκριμένα την Denisova ότι χρησιμοποίησε μεθόδους παραπληροφόρησης που «μόνο έβλαψαν την Ουκρανία» σε σχέση με «τις πολυάριθμες λεπτομέρειες των «αφύσικων σεξουαλικών αδικημάτων» και της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στα κατεχόμενα, οι οποίες δεν τεκμηριώνονταν από στοιχεία».

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε από ένα ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, η Denisova παραδέχτηκε ότι λέγοντας ψέματα κατάφερε να πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο.
«Όταν, για παράδειγμα, μίλησα στο ιταλικό κοινοβούλιο στην Επιτροπή Διεθνών Υποθέσεων, σκόπιμα ανέφερα τρομερά πράγματα για να τους ωθήσω να στηρίξουν την Ουκρανία και τον ουκρανικό λαό», ανέφερε.

Η Denisova σημείωσε ότι το Κίνημα Πέντε Αστέρων της Ιταλίας ήταν αρχικά «κατά της παροχής όπλων στην Ουκρανία, αλλά μετά την ομιλία της, ένας από τους βασικούς παράγοντες του κόμματος… είπε ότι θα υποστηρίξουν, την Ουκρανία με όπλα».

Τα ψέματα αναπαρήχθεισαν ως αληθινά γεγονότα

Παρά το γεγονός ότι οι ισχυρισμοί της Denisova για μαζικό βιασμό ήταν ψευδείς, χρησιμοποιήθηκαν από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όπως το CNN και την Washington Post για προπαγάνδα κατά της Ρωσίας.
«Τα μέσα ενημέρωσης ωστόσο έσπευσαν να διαγράψουν τους ισχυρισμούς μετά το φιάσκο».

Συστηματικά τα ψέματα των Ουκρανών

Οι Ουκρανοί επιδίδονται συστηματικά σε ψεύδη για να κερδίσουν την εύνοια της Δύσης.
Ανέφεραν ψευδώς για διαρροές σε ραδιενέργεια σε πολιορκημένους πυρηνικούς σταθμούς που αποδείχθηκε ότι δεν έγιναν.
Υπήρξε ακραία παραπληροφόρηση για το τι συνέβη στο Snake Island.
Επίσης είπαν ψέματα οι Ουκρανοί για την «επίθεση» σε ένα μνημείο του Ολοκαυτώματος από τους ρώσους που δεν συνέβη ποτέ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης