Τελευταία Νέα
Διεθνή

Robert Malone: Ανεπαρκής και παράνομη η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην πανδημία

Robert Malone: Ανεπαρκής και παράνομη η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην πανδημία
Kατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID) ανέλαβαν ηγετικό ρόλο έναντι του CDC.
Αυτό δεν είχε ξαναγίνει, υποστήριξε ο Robert Malone. 
Σχετικά Άρθρα

Ο Δρ Robert Malone καταθέτει ενώπιον της Επιτροπής Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών της Γερουσίας του Τέξας τη Δευτέρα 27 Ιουνίου.
Μιλώντας για την ιατρική του εξειδίκευση ο Δρ. Malone εξήγησε γιατί είναι σε μοναδική θέση να πει τη γνώμη του σχετικά με τις ομοσπονδιακές κινήσει στην πανδημία.
«Έχω συμμετάσχει σε πολλαπλές προηγούμενες καταστάσεις ιων, όπως το AIDS, την ευλογιά, την πανδημική γρίπη, τον Έμπολα, τον Ζίκα και τώρα τον SARS-CoV-2.»
Εξήγησε πώς σε όλες τις προηγούμενες πρακτικές, σε μια πανδημία, ο ρόλος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ήταν να παρέχει αμερόληπτα και ακριβή δεδομένα για να συμβουλεύει τις κρατικές αρχές δημόσιας υγείας που, σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ, έχουν το δικαίωμα και το καθήκον να διαχειρίζονται τη δική τους πολιτική δημόσιας υγείας καθώς και την άσκηση της ιατρικής.

Τι γίνεται σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάθε πολιτεία έχει το δικό της τμήμα δημόσιας υγείας και το δικό της συμβούλιο αδειοδότησης για ιατρούς.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID) ανέλαβαν ηγετικό ρόλο έναντι του CDC.
Αυτό δεν είχε ξαναγίνει.
Ο Malone είπε επίσης πώς, «στην επαγγελματική μου εμπειρία, κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων επιδημιών και προγραμμάτων ανάπτυξης εμβολίων, οι κίνδυνοι και τα οφέλη πάντα αξιολογούνταν και ταξινομήθηκαν ανά ομάδα κινδύνου και οι συστάσεις για τη δημόσια υγεία προσαρμόστηκαν για να ληφθούν υπόψη οι διαφορές στις αναλογίες κινδύνου/οφέλους.»
Αντί να ακολουθούν όμως δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους, αναπτύχθηκαν νέα πρωτόκολλα από τον Dr Anthony Fauci και την Deborah Birx με αδιαφανή τρόπο χωρίς δημόσιες ακροάσεις, σχόλια ή συμβολές από θεράποντες ιατρούς.

Τι περιλάμβαναν τα νέα πρωτόκολλα

Αυτά τα νέα πρωτόκολλα περιελάμβαναν την ταχεία ανάπτυξη εμβολίων με ανεπαρκείς δοκιμές ασφάλειας και τον επιθετικό αποκλεισμό και την καταστολή της χρήσης αποτελεσματικών επαναχρησιμοποιούμενων φαρμάκων και θεραπευτικών σχημάτων.
Κανένα από τα εμβόλια δεν θα μπορούσε να έχει λάβει Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης εάν υπήρχε εναλλακτική αποτελεσματική θεραπεία.

Από τότε που ξεκίνησαν τα εμβόλια για τον COVID-19, το CDC απέκρυψε σκόπιμα δεδομένα που πίστευε ότι θα συνέβαλλαν στον δισταγμό των πολιτών να εμβολιαστούν και παραδέχτηκε ότι δεν παρακολουθούσε ούτε ανέλυσε δεδομένα ασφάλειας του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων που αναφέρθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS). .
Ο Malone είπε επίσης πως «Αυτό έχει θέσει σε κίνδυνο τη διαδικασία ενημερωμένης συναίνεσης.
Αντίθετα, το «CDC έχει προωθήσει ενεργά και διαθέσει στην αγορά τον εμβολιασμό με προϊόντα χωρίς άδεια (εγκεκριμένη χρήση έκτακτης ανάγκης), με πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση που δαπανάται τόσο για την εμπορία των προϊόντων όσο και για τη λογοκρισία όσων έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Ο Δρ Malone κατέληξε: «Συνοπτικά, κατά τη διάρκεια της κρίσης του covid 19, πιστεύω ότι έχουμε δει μια άνευ προηγουμένου καταπάτηση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ στην πρακτική της ιατρικής, την παράκαμψη τόσο των βιοηθικών όσο και των κανονιστικών κανόνων που έχουν αναπτυχθεί εδώ και δεκαετίες, και βαριά και πολιτικοποιημένη ομοσπονδιακή εφαρμογή ενός ευρέος φάσματος παρεμβάσεων στις κοινότητές μας, τις επιχειρήσεις, τις εκκλησίες, την κυβέρνηση, τη νομισματική πολιτική και το γενικό εμπόριο».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης