Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Και τρίτη παραίτηση, με καταγγελίες κατά Johnson - Τους υπουργούς ακολούθησε ο Aντιπρόεδρος των Συντηρητικών

Βρετανία: Και τρίτη παραίτηση, με καταγγελίες κατά Johnson - Τους υπουργούς ακολούθησε ο Aντιπρόεδρος των Συντηρητικών
Στο χείλος της κατάρρευσης βρίσκεται ο Βρετανός πρωθυπουργός Β. Johnson
Σχετικά Άρθρα

Μετά από τους υπουργούς Οικονομικών και Υγείας στη Βρετανία, ήρθε και η σειρά του Αντιπροέδρου των Συντηρητικών, Bin Afolami να εγκαταλείψει τον Boris Johnson.
Πριν από λίγο σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο TV Talk ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη θέση του.
Ο Bin Afolami είπε στη συνέντευξή του: «Δεν νομίζω ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει πλέον μόνο τη δική μου υποστήριξη, αλλά του κόμματος και της χώρας. Και για το λόγο αυτό νομίζω ότι πρέπει να παραιτηθεί. Πρέπει κανείς να παραιτηθεί, δεν μπορώ να υπηρετήσω υπό τον πρωθυπουργό».
Όπως παρατηρούν οι αναλυτές στο Λονδίνο μετά την παραίτηση των δύο αυτών κορυφαίων στελεχών της βρετανικής κυβέρνησης o πρωθυπουργός Boris Johnson  βρίσκεται στο «χείλος της κατάρρευσης». Ενώ μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους σε μια εποχή όπου τα δύο αυτά υπουργεία θεωρούνται «καυτές πατάτες». Το Οικονομικών γιατί ο νέος υπουργός θα πρέπει να διαχειριστεί το ολοένα και αυξανόμενο κόστος ζωής που πλήττει κυρίως τα φτωχά κοινωνικά στρώματα της χώρας ενώ ο πληθωρισμός εξακολουθεί να καλπάζει και το Υγείας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι η
πανδημία του κοροναϊού κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης