Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Έφυγε από τη ζωή η πρώην σύζυγος του Donald Trump, Ivana

ΗΠΑ: Έφυγε από τη ζωή η πρώην σύζυγος του Donald Trump, Ivana
Η Ivana Trump ήταν επιζήσασα…

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι πέθανε η πρώην σύζυγός του, Ιvana, σε ηλικία 73 ετών.
«Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα — μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή ομορφιά και φροντίδα μητέρα και φίλη», ανέφερε η οικογένεια Trump σε ανακοίνωσή της.
«Η Ivana Trump ήταν επιζήσασα. Έφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτή τη χώρα.
Δίδαξε στα παιδιά της τη σκληρότητα και τη σκληρότητα, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα”, είπε η οικογένεια. «Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία της παιδιά και στα δέκα εγγόνια της».
Οι διασώστες του Μανχάταν, ανταποκρινόμενοι σε έκκληση για καρδιακή ανακοπή, βρήκαν μια 73χρονη γυναίκα στο διαμέρισμα του Upper East Side όπου έμενε η Ivana Trump λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, σύμφωνα με το FDNY.
Σε μια δήλωση στην πλατφόρμα του Truth Social, ο Donald Trump θυμήθηκε την Ιβάνα ως μια «υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή».
«Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ», έγραψε. «Ήταν τόσο περήφανη για αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι για αυτήν».
Η Ιvana Trump ήταν η πρώτη σύζυγος του Donald Trump.
Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ Τραμπ.
Η Ιβάνα Τραμπ, η οποία μεγάλωσε υπό την κομμουνιστική κυριαρχία στην πρώην Τσεχοσλοβακία, παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977. Το ζευγάρι χώρισε το 1992.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης