Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stefanovic (υπ. Άμυνας της Σερβίας): Το Antonov mετέφερε 11,5 τόνους στρατιωτικό υλικό με τελικό προορισμό το Μπαγκλαντές

Stefanovic (υπ. Άμυνας της Σερβίας): Το Antonov mετέφερε 11,5 τόνους στρατιωτικό υλικό με τελικό προορισμό το Μπαγκλαντές
To αεροσκάφος ανήκε σε ουκρανική εταιρία αερομεταφορών και είχε τελικό προορισμό το Μπαγκλαντές 

Το μεταγωγικό αεροσκάφος Antonov που συνετρίβη κοντά στην Καβάλα μετέφερε 11,5 τόνους στρατιωτικό υλικό που αποτελούνταν από εκπαιδευτικά βλήματα όλμων που εξήγαγε σερβική ιδιωτική εταιρία και αγοραστής ήταν το υπουργείο 'Αμυνας του Μπαγκλαντές, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, Nebojša Stefanović.
Ο Stefanović τόνισε ότι ο τελικός προορισμός του ήταν το Μπαγκλαντές και εξήγησε πως το αεροσκάφος φόρτωσε το στρατιωτικό υλικό στο αεροδρόμιο «Μεγας Κωνσταντίνος» της πόλης Νις και απογειώθηκε στις 20:40 (21:40 ώρα Ελλάδας) για την Ντάχα του Μπαγκλαντές με ενδιάμεσους σταθμούς το Αμαν και το Ριάντ.
Για το φορτίο, ο Stefanović διαβεβαίωσε ότι η διαδικασία εξαγωγής των πυρομαχικών ήταν νόμιμη και είχε την έγκριση του σερβικού υπουργείου 'Αμυνας, ενώ το αεροσκάφος ανήκε σε ουκρανική εταιρία αερομεταφορών.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης