Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Βομβαρδίσαμε αποθήκες όπλων στο Nikolayev και σκότωσαμε 50 Ουκρανούς μαχητές

Ρωσία: Βομβαρδίσαμε αποθήκες όπλων στο Nikolayev και σκότωσαμε 50 Ουκρανούς μαχητές
Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν πέντε ουκρανικά UAV και αναχαίτισαν δέκα ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων Uragan και αμερικανικής κατασκευής HIMARS
Σχετικά Άρθρα

Η ρωσική αεροπορία έπληξε αποθήκες όπλων και πυρομαχικών της 28ης ταξιαρχίας της Ουκρανίας και της 123ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας στο Nikolayev, εξολοθρεύοντας περισσότερα από 50 Ουκρανούς μαχητές, ανέφερε την Κυριακή (24/7/2022) ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov.
«Στην πόλη Nikolayev όπλα υψηλής ακρίβειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έπληξαν αποθήκες όπλων και πυρομαχικών της 28ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και της 123ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας στο έδαφος ενός εργοστασίου επισκευής ατμομηχανών.
«Πενήντα άτομα σκοτώθηκαν και πάνω από 3.000 τεμάχια πυρομαχικών διαφόρων διαμετρημάτων και 10 τεθωρακισμένα οχήματα καταστράφηκαν».

Κατάρριψη drones

Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν πέντε ουκρανικά UAV και αναχαίτισαν δέκα ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων Uragan και αμερικανικής κατασκευής HIMARS τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφερε ο Konashenkov.
«Την περασμένη ημέρα, η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε πέντε ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στην περιοχή των οικισμών Korobki και Pyatikhatka στην περιοχή Kherson, καθώς και Topolskoye στην περιοχή Kharkov, Shcherbaki στην περιοχή Zaporozhye και την πόλη Donetsk.
Επιπλέον, δέκα ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών Uragan και HIMARS αναχαιτίστηκαν στην περιοχή Novonikolaevka (περιοχή Zaporozhye), Makeyevka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk και Alekseyevka, (περιοχή Kherson)», είπε ο εκπρόσωπος.

Κατεστράφη κέντρο διοίκησης

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν ένα κοινό κέντρο διοίκησης της ομάδας στρατευμάτων Kakhovka του ουκρανικού στρατού στην περιοχή Nikolayev, ανέφερε ο Konashenkov.
«Τα στρατεύματα της επιχειρησιακής τακτικής και της στρατιωτικής αεροπορίας, αεροσκαφών, πυραύλων και πυροβολικού συνεχίζουν να πραγματοποιούν πλήγματα κατά στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην Ουκρανία», δήλωσε.

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης