Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μέγα επικοινωνιακό λάθος η φωτογράφιση του Zelensky στη... Vogue - Για πόλεμο δημοσίων σχέσεων κάνουν λόγο οι αναλυτές

Μέγα επικοινωνιακό λάθος η φωτογράφιση του Zelensky στη... Vogue - Για πόλεμο δημοσίων σχέσεων κάνουν λόγο οι αναλυτές
Ο ίδιος ο Volodymyr Zelensky έκανε εμφανίσεις βίντεο για τα βραβεία Grammy, το Φεστιβάλ των Καννών, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 

Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία της Ουκρανίας πόζαραν για μια ρομαντική φωτογράφιση με το περιοδικό Vogue, όπου ο πρόεδρος Volodymyr Zelensky εκφράζει ποιητικά την αγάπη του για την αγαπημένη του σύζυγο.
Η κίνηση αυτή όμως προκάλεσε σοβαρά ερωτήματα σε πολλούς Δυτικούς, που βλέπουν τον πρόεδρο μιας χώρας σε πόλεμο να εντείνει τις εμφανίσεις του σε διάφορα μέσα.
Και δεν ήταν μόνο η Vogue.
Ο ίδιος ο Volodymyr Zelensky έκανε εμφανίσεις βίντεο για τα βραβεία Grammy, το Φεστιβάλ των Καννών, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και πιθανώς τη λέσχη Bilderberg επίσης, και έχοντας συναντήσεις με διασημότητες όπως ο Ben Stiller, ο Sean Penn και ο Bono.
Και όλα αυτά εν μέσω πολέμου στη χώρα του...

Η επίμαχη φωτογράφηση

Το ζεύγος μεταξύ άλλων, ποζάρει στη Vogue αγκαλιασμένο σε ένα τραπέζι, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας φαίνεται να βρίσκεται σε ένα κτίριο με προμήθειες με τον σύζυγό της από πίσω.
Σε άλλη εικόνα, η Zelenska ποζάρει ανάμεσα στα απομεινάρια του κατεστραμμένου Antonov An-225 Mriya (μέχρι πρόσφατα βαρύτερου αεροπλάνου στον κόσμο) ανάμεσα σε στρατιώτες.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης