Τελευταία Νέα
Διεθνή

Djokovic: «Παράθυρο» για συμμετοχή του στο US Open

Djokovic: «Παράθυρο» για συμμετοχή του στο US Open

Ελπίζει ότι θα βρεθεί τρόπος να συμμετάσχει στο τουρνουά παρά το ότι είναι ανεμβολίαστος

Σχετικά Άρθρα

Ο Novak Djokovic δήλωσε ότι προετοιμάζεται κανονικά για το US Open, και εκφράζει την ελπίδα ότι τελικά θα του επιτραπεί να αγωνιστεί, παρά την άρνησή του να κάνει το εμβόλιο για την COVID-19, σύμφωνα με δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ  την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022.
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ο διάσημος τενίστας, ο οποίος έχει τρεις τίτλους US Open, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο φετινό US Open λόγω των ισχυόντων κανόνων σύμφωνα με τους οποίους οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ πρέπει να εμβολιαστούν πλήρως και να προσκομίσουν απόδειξη πριν επιβιβαστούν σε πτήσεις.!

Προετοιμασία

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο 35χρονος συμπεριελήφθη στη λίστα συμμετοχής για το Grand Slam της Νέας Υόρκης που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου.
«Προετοιμάζομαι σαν να μου έχει ήδη επιτραπεί να αγωνιστώ, ενώ περιμένω να ακούσω αν υπάρχει ένα παραθυράκι για να ταξιδέψω στις ΗΠΑ», είπε ο Djokovic σε ανάρτησή του στο Instagram μαζί με ένα βίντεο με την προπόνησή του.

Μάζεψαν υπογραφές

Περισσότεροι από 43.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει μια ηλεκτρονική αίτηση ζητώντας από την Ένωση Τένις των Ηνωμένων Πολιτειών (USTA) να συνεργαστεί με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να επιτρέψει στον 21 φορές μεγάλο πρωταθλητή Τζόκοβιτς να αγωνιστεί στο US Open.
Ο Djokovic κέρδισε τους τίτλους του Australian Open, του French Open και του Wimbledon πέρυσι, αλλά δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το στέμμα του στο Melbourne Park φέτος, αφού απελάθηκε από την Αυστραλία λόγω του καθεστώτος εμβολιασμού του τον Ιανουάριο.
Ο Σέρβος αργότερα είπε ότι ήταν έτοιμος να χάσει τουρνουά Grand Slam αντί να κάνει το εμβόλιο COVID-19.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης