Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ήπιες απώλειες στις ευρωαγορές με το βλέμμα στις κεντρικές τράπεζες - Στο -0,37% ο DAX

Ήπιες απώλειες στις ευρωαγορές με το βλέμμα στις κεντρικές τράπεζες - Στο -0,37% ο DAX
Τα βλέμματα των επενδυτών είναι στραμμένα στο ετήσιο οικονομικό συνέδριο του Jackson Hole στο Γουαϊόμινγκ, την επόμενη εβδομάδα
Μικρές απώλειες καταγράφουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί εν αναμονή του ετήσιου οικονομικού συνεδρίου του Jackson Hole την επόμενη εβδομάδα, όπου αναμένονται στοιχεία για τη νομισματική πολιτική σε ΗΠΑ και Ευρώπη.
Πιο αναλυτικά:
Ο DAX στη Γερμανία υποχωρεί κατά 0,37% στις 13.646,68 μονάδες
Ο FTSE στο Λονδίνο υποχωρεί κατά 0,20% στις 7.527,06 μονάδες
Στο Παρίσι ο δείκτης CAC διαμορφώνεται στις 6.544,31 μονάδες με απώλειες 0,20%
Στο Μιλάνο ο δείκτης FTSE MIB βρίσκεται στις 22.860,77 μονάδες με απώλειες 0,54%.

Το συνέδριο του Jackson Hole

Τα βλέμματα των επενδυτών είναι στραμμένα στο ετήσιο οικονομικό συνέδριο του Jackson Hole στο Γουαϊόμινγκ, την επόμενη εβδομάδα. Οι ομιλίες των αξιωματούχων στο συνέδριο θα βρεθούν στο μικροσκόπιο των επενδυτών για νέα στοιχεία όσον αφορά την πορεία των επιτοκίων καθώς οι κεντρικές τράπεζες προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν τον υψηλότερο πληθωρισμό των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει η ομιλία του προέδρου της Fed, Jerome Powell, την Παρασκευή (26/8/2022).

Ήπιες μεταβολές στις ασιατικές αγορές

Με ήπιες μεταβολές έκλεισαν σήμερα 19/8 οι ασιατικές αγορές.
Αναλυτικά, ο δείκτης Nikkei στην Ιαπωνία έκλεισε στο -0,04%, ο δείκτης Shanhgai στην Κίνα στο -0,59%, ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ στο -0,11%, ο δείκτης KOSPI στη Ν. Κορέα στο -0,61% και ο δείκτης S&P/ASX 200 στην Αυστραλία στο +0,02%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης