Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στις ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 18ο όροφο κτιρίου ο CFO μεγάλης πολυεθνικής

Σοκ στις ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 18ο όροφο κτιρίου ο CFO μεγάλης πολυεθνικής
Ο Gustavo Arnal, εντάχθηκε στην εταιρεία το 2020 μετά από προϋπηρεσία ως οικονομικός διευθυντής στην Avon και ως στέλεχος για την Procter & Gamble

Ο οικονομικός διευθυντής της CFO, Bed Bath and Beyond, Gustavo Arnal, αναγνωρίστηκε ως ο άνδρας που αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 18ο όροφο του κτιρίου «Jenga» στην Tribeca της Νέας Υόρκης.
Το 52χρονο στέλεχος έπεσε από τον 18ο όροφο της οδού Leonard 56 την Παρασκευή (2/9) και αναγνωρίστηκε το πρωί της Κυριακής (4/9) σύμφωνα με τη New York Post.
Είχε πουλήσει 42.513 μετοχές στις 16 Αυγούστου, αποκομίζοντας λίγο περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια.
Το 2021, η συνολική του αποζημίωση ήταν πάνω από 2,9 εκατομμύρια δολάρια, η οποία περιελάμβανε 775.000 δολάρια σε μισθοδοσία.
Εντάχθηκε στην εταιρεία το 2020 μετά από προϋπηρεσία ως οικονομικός διευθυντής στην Avon και ως στέλεχος για την Procter & Gamble.

Η εταιρεία κινδύνευε με χρεοκοπία

Η Bed, Bath & Beyond είδε τον επενδυτή Ryan Cohen να αποχωρεί από τη θέση του στην εταιρεία, με αποτέλεσμα οι μετοχές να πέφτουν.
Τις επόμενες ημέρες, η εταιρεία ανακοίνωσε να μειώσει το κόστος και να αποτρέψει τη χρεοκοπία, συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.
Εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με τις στρατηγικές και επιχειρηματικές της ενημερώσεις που θα οδηγήσουν σε κλείσιμο καταστημάτων και μείωση του εργατικού δυναμικού της.
Το σχέδιό της περιλαμβάνει το κλείσιμο περίπου 150 καταστημάτων και τη μείωση του εργατικού δυναμικού της κατά 20%.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης