Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία που έθεσε ο πρόεδρος Putin θα επιτευχθούν

Medvedev: Οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία που έθεσε ο πρόεδρος Putin θα επιτευχθούν

Σύμφωνα με τον Dmitry Medvedev, το κόμμα Ενωμένη Ρωσία εντάχθηκε στην εκστρατεία βοήθειας προς όσους πλήττονται από «τις ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου».

 

Σχετικά Άρθρα

Οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία που έθεσε ο πρόεδρος Vladimir Putin θα επιτευχθούν, δήλωσε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία Dmitry Medvedev.
«Σε αυτή την επιχείρηση θα επιτευχθούν οι στόχοι που έθεσε ο πρόεδρος της χώρας μας και ο ανώτατος αρχιστράτηγος», είπε.
«Η υποστήριξη που έλαβε το κόμμα μας κατά τη διάρκεια αυτών των εκλογών είναι η καλύτερη εγγύηση ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί».
Σύμφωνα με τον Medvedev, το κόμμα Ενωμένη Ρωσία εντάχθηκε στην εκστρατεία βοήθειας προς όσους πλήττονται από «τις ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου».
«Το κάναμε σε όλα τα επίπεδα και ο κόσμος το βλέπει.
Είναι αδύνατο να μην το δούμε.
Ίσως, ας είμαστε ειλικρινείς, ήταν η πιο δυνατή πτυχή της προεκλογικής μας εκστρατείας», πρόσθεσε.
Στις 24 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Putin  ανακοίνωσε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση ως απάντηση σε αίτημα για βοήθεια από τους αρχηγούς των δημοκρατιών του Donbass.
Τόνισε ότι η Μόσχα δεν είχε σχέδια κατοχής ουκρανικών εδαφών, αλλά στόχευε να αποστρατικοποιήσει και να αποναζοποιήσει τη χώρα.
Μετά από αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ηνωμένο Βασίλειο και μια σειρά από άλλες χώρες επέβαλαν μεγάλης κλίμακας κυρώσεις σε ρωσικά νομικά και φυσικά πρόσωπα.
Εκτός από αυτό, η Δύση άρχισε να προμηθεύει όπλα και στρατιωτικό υλικό στο Κίεβο αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης