Τελευταία Νέα
Διεθνή

Celik (Τουρκία): Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρεται σαν κράτος απατεώνας - Οι προκλήσεις της Ελλάδας δεν θα βγουν σε καλό

Celik (Τουρκία): Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρεται σαν κράτος απατεώνας - Οι προκλήσεις της Ελλάδας δεν θα βγουν σε καλό

Νέες προκλήσεις από την Τουρκία με την σκυτάλη να παραλαμβάνει αυτή τη φορά ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ

Προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, Οmer Celik. 
«Ο Μητσοτάκης σήμερα απειλεί τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας όπως απειλεί και την ύπαρξη και τα νόμιμα δικαιώματα της ΤΔΒΚ , και βρίσκεται πίσω απο την επιθετικότητα και των παρενοχλήσεων εναντίον της  Γαλάζιας Πατρίδας», ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Σε δηλώσεις του έκανε λόγο για κατοχική Ελλάδα αναφερόμενος στη Μικρά Ασία και εγκάλεσε την τουρκική αντιπολίτευση. «Αυτός είναι ένας αδιέξοδος δρόμος. Τίποτα δεν θα βγει από αυτό υπέρ της Ελλάδας» είπε σχολιάζοντας τις... προκλήσεις της Ελλάδας στο Αιγαίο. 
«Παρακολουθούμε τις προκλήσεις που προσπαθεί να εγείρει η Ελλάδα. Είναι ληστεία που τελικά έβαλαν φωτιά σε πλοίο Ro-Ro. Αυτός είναι ένας αδιέξοδος δρόμος. Τίποτα δεν θα βγει από αυτό υπέρ της Ελλάδας. Η Τουρκία έχει επαρκή ικανότητα να λύσει τα προβλήματα στο τραπέζι. Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η συζήτηση» υποστήριξε ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση Μητσοτάκη που φέρεται σαν κράτος απατεώνας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο