Τελευταία Νέα
Διεθνή

Slutsky (Ρωσία): Ο Elon Musk σπάει στερεότυπα της πολιτικής Biden – Απηχεί το συναίσθημα της Δύσης

Slutsky (Ρωσία): Ο Elon Musk σπάει στερεότυπα της πολιτικής Biden – Απηχεί το συναίσθημα της Δύσης
Η ιδέα του να ξαναγίνουν τα δημοψηφίσματα υπό τα Ηνωμένα Έθνη είναι περιττή αναφέρει ο Slutsky
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως ο Elon Musk σπάει στερεότυπα της πολιτικής του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden όσον αφορά την πολιτική που ακολουθεί στην ουκρανική κρίση διατυπώνει ο Leonid Slutsky, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Δούμας, με αφορμή τις θέσεις που διατύπωσε ο Αμερικάνος επιχειρηματίας σχετικά με το πώς θα μπορούσε να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.
«Είναι μια σαφής ένδειξη του συναισθήματος που σκοπεύει στην αναζήτηση τρόπων για να επιλυθεί η ουκρανική σύγκρουση.
Οι κοινοί Αμερικάνοι, πόσο μάλλον οι κοινοί Ευρωπαίοι, οι οποίοι υποφέρουν τα μέγιστα από την ευρω-ατλαντική προσέγγιση των Βρυξελλών, είναι απρόθυμοι να θυσιαστούν για το σάπιο καθεστώς του Κιέβου» αναφέρει ο Slutsky.

Περιττό να ξαναγίνουν τα δημοψηφίσματα

Ωστόσο, ο Slutsky υποστηρίζει πως η πρόταση του Musk να ξαναγίνουν τα δημοψηφίσματα στις τέσσερις επαρχίες της Ουκρανίας υπό την επίβλεψη των Ηνωμένων Εθνών, είναι περιττή.
«Οι χρήστες του twitter που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση που έγινε κατόπιν της πρωτοβουλίας του Musk και που υποστήριξαν την ιδέα η Κριμαία και το Donbass να αποφασίσουν μόνες τους για το μέλλον τους, κατέστησαν σαφές ότι δεν θέλουν να πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, κάτι που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ» υπογράμμισε ο Slutsky.
Υπενθυμίζεται πως ο Musk πρότεινε να ξαναγίνουν τα δημοψηφίσματα υπό την επίβλεψη των Ηνωμένων Εθνών, είπε ότι η Κριμαία πρέπει να παραμείνει στη Ρωσία και η Ουκρανία να παραμείνει ουδέτερη, ενώ υποστήριξε ότι είναι απίθανο η Ουκρανία να επικρατήσει της Ρωσίας σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης