Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ευχές για τα 70ά γενέθλια του Vladimir Putin στον ουρανοξύστη Trump Tower στο Μαϊάμι

ΗΠΑ: Ευχές για τα 70ά γενέθλια του Vladimir Putin στον ουρανοξύστη Trump Tower στο Μαϊάμι

«Αυτή η Δύση δεν έχει ηθικό δικαίωμα να κάνει κηρύγματα για την ελευθερία και τη δημοκρατία», επισήμανε το κείμενο των ευχών στ Ρώσο πρόεδρο

Σχετικά Άρθρα

Στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν την έκφραση ευχών στον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin για τα 70ά του γενέθλια, που προβάλλονται σε έναν από τους πολυώροφους Πύργους Trump στο Μαϊάμι.
«Αυτή η Δύση δεν έχει ηθικό δικαίωμα να κάνει κηρύγματα για την ελευθερία και τη δημοκρατία
Χρόνια πολλά, κύριε Πρόεδρε», έγραφε το κείμενο προβλήθηκε με matrix στον κεντρικό ουρανοξύστη.

Οι γνωστοί ηγέτες – φίλοι του

Τις ευχές τους στο Ρώσο πρόεδρο έστειλαν ο Τούρκος πρόεδρος Tayyip Ergodan, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko , ο πρόεδρος του Τατζικιστάν Emomali Rahmon και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un.
Ο kim τόνισε πως ο Putin «σημείωσε επιτεύγματα στην υλοποίηση του μεγάλου στρατηγικού στόχου για την οικοδόμηση μιας ισχυρής Ρωσίας μέσω των ενεργητικών σας δραστηριοτήτων, αναλαμβάνοντας τη βαριά ευθύνη του αρχηγού κράτους για πολλά χρόνια», ανέφερε το TASS.
Σημείωσε επίσης ότι ο Putin «απολαμβάνει μεγάλο σεβασμό και υποστήριξη από τις πλατιές μάζες του κόσμου».
Ο Τσετσένος ηγέτης Ramzan Kadyrov έστειλε θερμό χαιρετισμό μέσω βίντεο, σημειώνοντας ότι ο Putin διαδραμάτισε για πολλά χρόνια ρόλο στην Τσετσενία και βοήθησε στην απελευθέρωση της περιοχής από την τρομοκρατία.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης