Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ετοιμότητα στο Μπαχρέιν για μεσολαβητικό ρόλο στη σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας

Ετοιμότητα στο Μπαχρέιν για μεσολαβητικό ρόλο στη σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας
Η διπλωματική αποστολή σημείωσε ότι το Μπαχρέιν είναι έτοιμο να «διαδραματίσει οποιοδήποτε ρόλο στον τομέα της διαμεσολάβησης μεταξύ των δύο μερών» χωρίς καθυστέρηση

Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν Hamad bin Isa Al Khalifa εξέφρασε την ετοιμότητα του βασιλείου να είναι ενδιάμεσος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Αυτό αναφέρθηκε στο Tass την Παρασκευή (4/11) στην πρεσβεία του Μπαχρέιν στη Μόσχα.
«Η Αυτού Μεγαλειότητα, ο βασιλιάς Hamad bin Isa Al Khalifa του Μπαχρέιν επιβεβαιώνει την προθυμία του Βασιλείου του Μπαχρέιν να μεσολαβήσει μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας προκειμένου να σταματήσει η σύγκρουση», ανέφερε η πρεσβεία.
Η διπλωματική αποστολή σημείωσε ότι το Μπαχρέιν είναι έτοιμο να «διαδραματίσει οποιοδήποτε ρόλο στον τομέα της διαμεσολάβησης μεταξύ των δύο μερών» χωρίς καθυστέρηση.
«Το Μπαχρέιν καλεί επίσης τις μεγάλες δυνάμεις να επανεξετάσουν και να ανανεώσουν τη δέσμευσή τους για τη διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας, αποφεύγοντας την κλιμάκωση και την σύγκρουση και καλεί για επανεστίαση των παγκόσμιων προσπαθειών για την αντιμετώπιση των κυμάτων της εξτρεμιστικής ιδεολογίας, συνεργαζόμενοι και σε συνεννόηση για την επίλυση τυχόν πολιτικά, οικονομικά ή κοινωνικά (προβλήματα)», - προστέθηκε στην πρεσβεία με αναφορά στα λόγια του μονάρχη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης