Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μουντιάλ 2022: Με εντολή της βασιλικής οικογένειας κρύβουν τις... μπύρες στο Κατάρ!

Μουντιάλ 2022: Με εντολή της βασιλικής οικογένειας κρύβουν τις... μπύρες στο Κατάρ!
Και τα κωμικοτραγικά στο Μουντιάλ του Κατάρ συνεχίζονται! Όπως έκαναν γνωστό οι «New York Times», η βασιλική οικογένεια της χώρας που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει δώσει εντολή να μην υπάρχουν σημεία πώλησης μπύρας σε κεντρικά σημεία προκειμένου να διασφαλισθεί η ασφάλεια των πολιτών και της διοργάνωσης!
Ολοένα και περισσότερα «θέματα» βγαίνουν στη δημοσιότητα καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times», η βασιλική οικογένεια της χώρας έχει δώσει εντολή ώστε να μην πωλείται μπύρα και αλκοόλ σε κεντρικά σημεία! 

Η πολύ αυστηρή θρησκευτική κουλτούρα του Κατάρ έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα μέχρι στιγμής και ένα από αυτά αφορά και τις μπύρες! Ανώτατοι αξιωματούχοι έχουν πάρει εντολή να μην επιτρέψουν την πώληση της μπύρας σε σκηνές και κιόσκια έξω από τα γήπεδα  καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι θεατές μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη κατανάλωση απ'όσο πρέπει και αυτό με τη σειρά του να δημιοργήσει προβλήματα για την ασφάλεια των πολιτών και της διοργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης