Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Τεράστιες οι ευθύνες του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας για το έγκλημα στη Zaporizhzhia

Ρωσία: Τεράστιες οι ευθύνες του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας για το έγκλημα στη Zaporizhzhia
Ο ΔΟΑΕ ενέκρινε την Πέμπτη (17/11/2022) ψήφισμα με το οποίο καλεί τη Ρωσία να σταματήσει όλες τις δραστηριότητες στις ουκρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις
Σχετικά Άρθρα

Ως λευκή κάρτα για να συνεχίσουν τους βομβαρδισμούς στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Zaporizhzhia φαίνεται, πως εξέλαβαν οι Ουκρανοί το ψήφισμα του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) καταγγέλλει ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΔΟΑΕ Mikhail Ulyanov.
«Χθες και σήμερα (19 - 20/11) οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανέλαβαν σφοδρό βομβαρδισμό του ZNPP.
Φαίνεται ότι αντιλήφθηκαν το πρόσφατο παραπλανητικό ψήφισμα του ΔΟΑΕ που χορηγήθηκε από τον Καναδά και τη Φινλανδία ως λευκή κάρτα για την επανέναρξη του βομβαρδισμού του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού στην Ευρώπη», έγραψε στην τον λογαριασμό του στο Twitter.
Ο ΔΟΑΕ ενέκρινε την Πέμπτη (17/11/2022) ψήφισμα με το οποίο καλεί τη Ρωσία να σταματήσει όλες τις δραστηριότητες στις ουκρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.
Εκτός από αυτό, το ψήφισμα εξέφραζε ανησυχία για την πίεση στο ουκρανικό προσωπικό στον πυρηνικό σταθμό του Zapοrizhzhia και για την «επανειλημμένη διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω βομβαρδισμών» στα παρακείμενα εδάφη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης