Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mamer (Κομισιόν): Η πρόεδρος von der Leyen στηρίζει όλους τους επίτροπους - Δεν είναι υπό έρευνα ο Μ. Σχοινάς

Mamer (Κομισιόν): Η πρόεδρος von der Leyen στηρίζει όλους τους επίτροπους - Δεν είναι υπό έρευνα ο Μ. Σχοινάς
Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου Σχοινά σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ, είναι σύμφωνες με αυτές της Επιτροπής, είπε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν
Σχετικά Άρθρα
«Η Πρόεδρος στηρίζει όλο το Σώμα των Επιτρόπων», τονίζει ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν Eric Mamer, ερωτηθείς σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά και τη στάση της Ursula fon der Leyen κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου.
Ειδικότερα, ο κ. Mamer επισημαίνει ότι αναφορικά με τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου Σχοινά σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ, «οι θέσεις που έχει λάβει είναι σύμφωνες με αυτές της Επιτροπής. Δεν υπάρχουν αποκλίσεις ούτε διαφορές».
Σχετικά με το ότι η Ursula von der Leyen δεν σχολίασε το ζήτημα της εμπιστοσύνης της στον Μαργαρίτη Σχοινά, ο Eric Mamer υπογραμμίζει ότι «η Πρόεδρος στηρίζει όλο το Σώμα των Επιτρόπων. Δεν χρειάζεται να το αναφέρει συγκεκριμένα τώρα σε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο μέλος του Σώματος, καθώς δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις που να αφορούν το Κολλέγιο».

Ο αντιπρόεδρος Μαργαρίτης Σχοινάς δεν βρίσκεται υπό έρευνα

Επίσης, ο Eric Mamer διευκρίνισε ότι ο Αντιπρόεδρος Μαργαρίτης Σχοινάς δεν βρίσκεται υπό έρευνα.
Νωρίτερα σε ανάλογη δήλωση είχε προχωρήσει και ο σύμβουλος επικοινωνίας του Αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βαγγέλης Δεμίρης, διαψεύδοντας με ανάρτησή του στο Twitter φημολογίες που νωρίτερα ανέφεραν ότι ο αντιπροέδρος της Κομισιόν βρισκόταν υπό έρευνα για πιθανή εμπλοκή του στο σκάνδαλο με το Κατάρ.
«Ψευδείς, ανυπόστατοι και παραπλανητικοί οι ισχυρισμοί για δήθεν "διερεύνηση" του Μαργαρίτη Σχοινά. Χαμένοι στη μετάφραση..." ανέφερε με ανάρτησή του στο τουίτερ ο Βαγγέλης Δεμίρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης