Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι περιλαμβάνει το 9ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ στη Μόσχα – Συγκαταλέγονται και οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις

Τι περιλαμβάνει το 9ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ στη Μόσχα – Συγκαταλέγονται και οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις
Το έγγραφο 692 σελίδων, που δημοσιεύτηκε από την Επίσημη Εφημερίδα της ΕE αναφέρει τους τρεις κλάδους των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων - τις χερσαίες δυνάμεις, τις αεροδιαστημικές δυνάμεις και το ναυτικό
Το 9o πακέτο κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας περιλαμβάνει 49 νομικές οντότητες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και όλων των υπηρεσιών και παραρτημάτων τους, καθώς και εθελοντικές οργανώσεις, εταιρείες μέσων ενημέρωσης και τράπεζες.
Το έγγραφο 692 σελίδων, που δημοσιεύτηκε από την Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρει τους τρεις κλάδους των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων - τις χερσαίες δυνάμεις, τις αεροδιαστημικές δυνάμεις και το ναυτικό.
Επιπλέον, θέτει σε μαύρη λίστα την Εθνική Φρουρά της Ρωσίας, τις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων και άλλους στρατιωτικούς σχηματισμούς.
Οποιαδήποτε ευρωπαϊκή επένδυση σε αυτές τις δομές απαγορεύεται και τα περιουσιακά τους στοιχεία στην ΕΕ θα δεσμευτούν.
Μεταξύ άλλων οντοτήτων στη μαύρη λίστα της ΕΕ είναι ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας VGTRK, η National Media Group Holding, η ANO TV-Novosti και το Strategic Culture Foundation.
Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στη μαύρη λίστα περιλαμβάνουν την Credit Bank of Moscow, τη Russian Regional Development Bank και την Far Eastern Bank.
Σε ορισμένες εθελοντικές οργανώσεις έχουν επίσης κυρωθεί, συμπεριλαμβανομένου του Ρωσικού Αυτοκρατορικού Κινήματος, του κέντρου πολεμικών τεχνών Rusich και της Ένωσης Εθελοντών Donbass.
Συνολικά, η μαύρη λίστα της ΕΕ περιλαμβάνει πλέον 1.386 άτομα και 171 οργανισμούς από τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης