Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Προβάδισμα-ρεκόρ 26% δίνει στους Εργατικούς νέα δημοσκόπηση

Βρετανία: Προβάδισμα-ρεκόρ 26% δίνει στους Εργατικούς νέα δημοσκόπηση
Προβάδισμα 26 μονάδων για τους Εργατικούς της Βρετανίας, σε νέα δημοσκόπηση
Άνευ προηγουμένου προβάδισμα της τάξεως των 26 μονάδων δίνει στο Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας η εταιρεία δημοσκοπήσεων People Polling, έναντι της κυβέρνησης του Ρίσι Σουνάκ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία δημοσκοπήσεων People Polling, στην οποία συμμετείχαν 1.169 ενήλικες, το 45% εμφανίστηκε να στηρίζει τους Εργατικούς, ενώ μόλις το 19% τάχθηκε υπέρ των Τόρις.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως σε προηγούμενη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου το προβάδισμα του Εργατικού κόμματος ήταν στις 24 μονάδες.
Τα στοιχεία υπογραμμίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σουνάκ καθώς το κόμμα του αρχίζει να προετοιμάζεται για τις επόμενες γενικές εκλογές, που αναμένεται να διεξαχθούν το 2024.
Ενώ οι προοπτικές για τους Τόρις είναι λιγότερο καταστροφικές από την απογοητευτική διαφορά-ρεκόρ των 39 μονάδων που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας της Λιζ Τρας, η τρέχουσα έρευνα εξακολουθεί να δείχνει ότι οι Εργατικοί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν την πλειοψηφία στη Βουλή των Κοινοτήτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης