Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το πολεμικό μήνυμα της Hezbollah στον Netanyahu: Εσύ θα επισπεύσεις τον θάνατο του Ισραήλ

Το πολεμικό μήνυμα της Hezbollah στον Netanyahu: Εσύ θα επισπεύσεις τον θάνατο του Ισραήλ
Η νέα ισραηλινή κυβέρνηση είναι ένα μείγμα διεφθαρμένων ανθρώπων και τρελών εξτρεμιστών, τόνισε ο επικεφαλής της Hezbollah
Πολεμικό μήνυμα στη νέα ισραηλινή κυβέρνηση του Benjamin Netanyahu έστειλε ο επικεφαλής της φιλοιρανικής οργάνωσης Hezbollah, Sayed Hassan Nasrallah.
Μιλώντας κατά τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη δολοφονία των διοικητών Qassem Soleimani και Abu Mahdi al-Muhandis τόνισε: «Θέλω να ολοκληρώσω σε δύο σημεία. Το πρώτο σημείο θα είναι η αποστολή μηνύματος στη νέα ισραηλινή κυβέρνηση. Πρώτα από όλα, αυτή η νέα κυβέρνηση… Φυσικά, έχουμε ήδη πολλά χρόνια εμπειρίας με τον Netanyahu.
Αν κάποιος θέλει να μας τρομάξει με τον Netanyahu με τον νέο Ισραηλινό υπουργό Πολέμου (Yoav Galant) ή με οποιονδήποτε άλλον, χάνει το χρόνο του γιατί έχουμε ήδη ασχοληθεί μαζί τους τα προηγούμενα χρόνια.

Μείγμα διεφθαρμένων και τρελών εξτρεμιστών

Ναι, υπάρχει κάτι νέο, δηλαδή ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ένα μείγμα διεφθαρμένων ανθρώπων –μερικοί από τους οποίους έχουν δικαστεί και καταδικαστεί σε φυλάκιση για κατηγορίες διαφθοράς– και τρελών και εξτρεμιστών, κάτι που είναι νέο. Αυτό το επίπεδο διαφάνειας στη διαφθορά και στον φανατισμό είναι κάτι νέο.
Αντιμετωπίζουμε λοιπόν μια κυβέρνηση διεφθαρμένων, εγκληματιών και εξτρεμιστών φανατικών. Φυσικά, μια τέτοια κυβέρνηση δεν μας τρομάζει και ποτέ τέτοιες κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να μας τρομάξουν με κανέναν τρόπο.
Και περισσότερο από αυτό, μπορούμε να είμαστε ακόμη και αισιόδοξοι για αυτό, σε αντίθεση με αυτό που λένε οι περισσότεροι αναλυτές.
Όταν μια νέα κυβέρνηση αποτελείται από διεφθαρμένους και τρελούς, με τη χάρη του Θεού, μόνο θα επιταχύνει το τέλος αυτής της προσωρινής οντότητας .
Όπως γνωρίζετε, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τους εσωτερικούς κινδύνους μέσα στους Ισραηλινούς (τους ίδιους), τις έντονες διαιρέσεις (της κοινωνίας και των ελίτ τους), την έλλειψη εμπιστοσύνης στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, ακόμη και στις θρησκευτικές αρχές, αυξανόμενη διαφθορά κ.λπ., μέχρι την επικρατούσα ανησυχία στο Ισραήλ για το αν αυτή η οντότητα θα ξεπεράσει τα 80 χρόνια ύπαρξης ή όχι (ποτέ στην ιστορία ένα εβραϊκό κράτος δεν ξεπέρασε τα 80 χρόνια), με τη χάρη του Θεού του Υψίστου και Εξυψωμένου, και με τη χάρη αυτής της νέας κυβέρνησης που αποτελείται από τρελούς, θα επιταχύνει το τέλος αυτής της οντότητας, μέσω λαθών και ανόητων πράξεων που θα μπορούσαν να τους παρασύρουν στον πάτο της αβύσσου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης