Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Νεκρός ο ύποπτος για το μακελειό στο Λος Άντζελες – Αυτοκτόνησε

ΗΠΑ: Νεκρός ο ύποπτος για το μακελειό στο  Λος Άντζελες –  Αυτοκτόνησε
Τοπικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν σε απευθείας μετάδοση εικόνες από ελικόπτερο.
Σχετικά Άρθρα
(upd) Νεκρός εντοπίστηκε ο ένοπλος που  σκότωσε δέκα ανθρώπους στο Μόντερεϊ Παρκ, στα προάστια του Λος Άντζελες, το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2023.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 72χρονο άντρα, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο λευκό φορτηγάκι του.
«Ο ύποπτος έφερε τραύμα από σφαίρα και ο θάνατός του διαπιστώθηκε επιτόπου», υποστήριξε ο σερίφης Robert Luna, ο οποίος τόνισε πως ο δράστης ονομαζόταν Huu Can Tran και ήταν ασιατικής καταγωγής.
Όπως είπε ο Luna, δεν υπάρχει κανείς άλλος ύποπτος για αυτό το μακελειό.
Το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο
Η καταδίωξη του υπόπτου, που καλύφθηκε απευθείας από κάποια αμερικανικά ΜΜΕ, τερματίστηκε κάπου 40 χιλιόμετρα από την πόλη όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, όταν οι δυνάμεις επιβολής της τάξης περικύκλωσαν το φορτηγάκι του.
Αστυνομικοί προσέγγισαν με προφυλάξεις, κατόπιν εισέβαλαν στο φορτηγάκι, όπου όμως διαπίστωσαν πως ο δράστης ήταν νεκρός στη θέση του οδηγού.
Με εντολή του προέδρου Biden, οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια θα κυματίζουν μεσίστιες σε απότιση φόρου τιμής στα θύματα της σφαγής έως την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.
Από την επίθεση, σκοτώθηκαν 10 άνθρωποι - 5 άνδρες και 5 γυναίκες ηλικίας 50 με 60 ετών, ενώ άλλοι 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν.
abf2987a-099b-475b-8b1b-0aaef0c56b1d.jpg
Ο σερίφης της κομητείας δημοσίευσε της πρώτες φωτογραφίες του φερομενου ως δράστη.

Η κατάσταση των δέκα τραυματιών από τους μαζικούς πυροβολισμούς στο Μόντερεϊ Παρκ, στην Καλιφόρνια, είναι από σταθερή έως κρίσιμη.
Οι αρχές ερευνούν ακόμη το κίνητρο της επίθεσης, τόνισε ο σερίφης.
Multiple People Killed in Mass Shooting Near Los Angeles - The New York  Times
Monterey Park shooting: Ten dead and suspect at large - BBC News
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης