Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Δύση θέλει να κυριαρχήσει στο μετασοβιετικό χώρο μέσω της Ουκρανίας και της επέκτασης του ΝΑΤΟ

Ρωσία: Η Δύση θέλει να κυριαρχήσει στο μετασοβιετικό χώρο μέσω της Ουκρανίας και της επέκτασης του ΝΑΤΟ
Τι δήλωσε ο Grigory Karasin, επικεφαλής της διεθνούς επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου
Οι δυτικές χώρες, μέσω του καθεστώτος του Κιέβου, προσπαθούν να κυριαρχήσουν σε ολόκληρο τον μετασοβιετικό χώρο, δήλωσε ο Grigory Karasin, επικεφαλής της διεθνούς επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου to Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023.
«Η παλιά αλήθεια έχει ξεχαστεί: Το να τρομάξουμε τη Ρωσία σημαίνει να την ενώσουμε.
Το παραβλέψαμε αυτό με τη δική κοινή λογική, η ουσία της οποίας είναι: παλεύουμε για την ασφάλεια του εαυτού μας και των γειτόνων μας ενάντια στις προσπάθειες διαφθοράς από τη Δύση - να κυριαρχήσει σε ολόκληρο το μετασοβιετικό χώρο μέσω του καθεστώτος του Κιέβου και τη μανιακή επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά - ένα στρατηγικό λάθος, για το οποίο γίνεται ακόμη απολογισμός», έγραψε ο γερουσιαστής στο Τelegram μετά συνάντηση του ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) στη Βιέννη το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2023.
Μιλώντας για συμμετοχή στη Συνέλευση, ο Karasin παραδέχτηκε: «η εντύπωση είναι απογοητευτική». Οι Δυτικοί, ιδιαίτερα οι Αγγλοσάξονες, και με την υπόδειξή τους οι Πολωνοί και οι Βαλτικές χώρες χώρες έφτασαν σε πολιτική παραφροσύνη, σημείωσε.
«Οι παραστάσεις τσίρκου με κιτρινόμαυρες σημαίες και οι έξοδοι από την αίθουσα κατά τις εμφανίσεις μας με τους Λευκορώσους συμπληρώθηκαν από απειλές και αγένεια», τόνισε ο νομοθέτης.
Την ίδια στιγμή, «παρά την μυρωδιά από αυτά τα γεγονότα στη Βιέννη», οι Ρώσοι βουλευτές μπόρεσαν να αποκρούσουν τις επιθέσεις άμεσα, και όχι μέσω ανακοινώσεων τύπου και τηλεοπτικών κριτικών, έγραψε ο Karasin.
«Έχουμε το πλήρες δικαίωμα του συνιδρυτή του ΟΑΣΕ να το πράξουμε, καθώς και επαρκές απόθεμα υπομονής και πίστης στην ορθότητα των δικών μας θέσεων», κατέληξε ο πολιτικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης