Τελευταία Νέα
Διεθνή

Novak (Ρωσία): Οι πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου στην Ινδία αυξήθηκαν κατά 22 φορές, το 2022

Novak (Ρωσία): Οι πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου στην Ινδία αυξήθηκαν κατά 22 φορές, το 2022
Ο Novak επεσήμανε ότι τα έσοδα από την ενέργεια αντιστοιχούσαν στο 42% του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού της Ρωσίας το 2022
Σχετικά Άρθρα
Την πρόθεση της Ρωσίας να επικεντρωθεί στην ενίσχυση των εξαγωγών ενέργειας στις λεγόμενες «φιλικές» χώρες, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Alexander Novak.
Όπως επεσήμανε ο ίδιος, οι πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου στην Ινδία αυξήθηκαν, το 2022, κατά 22 φορές, σε μια ένδειξη ότι η οικονομία της χώρας προσανατολίζεται προς τους γίγαντες της ασιατικής ηπείρου ενώ μαίνεται η σύγκρουση στην Ουκρανία.
«Η πλειονότητα των ενεργειακών μας πόρων ανακατευθύνεται προς άλλες αγορές, τις αγορές φιλικών χωρών. Εάν δούμε, για παράδειγμα, τις παραδόσεις πετρελαίου στην Ινδία, έχουν αυξηθεί κατά 22 φορές τον περασμένο χρόνο», δήλωσε ο Novak, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ενέργεια.
Τέλος, ο Novak δήλωσε ότι τα έσοδα από την ενέργεια αντιστοιχούσαν στο 42% του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού της Ρωσίας το 2022 και δήλωσε ότι ο ενεργειακός τομέας της χώρας είναι βιώσιμος, παρά τις προκλήσεις που δημιουργούνται λόγω των κυρώσεων της Δύσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης