Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ramzan Kadyrov: Η Ουκρανική αντεπίθεση σε Zaporizhia και Luhansk κατέρρευσε

Ramzan Kadyrov: Η Ουκρανική αντεπίθεση σε Zaporizhia και Luhansk κατέρρευσε
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας σημείωσε ότι «εντόπισαν αριστοτεχνικά επιθετικές ενέργειες του εχθρού» και τους κατέστρεψαν με πυροβολικό
Το τάγμα Vostok - Akhmat ματαίωσε την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προς την κατεύθυνση Zaporozhye ή Zaporizhia ανέφερε ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov.
Σύμφωνα με τον Ramzan Kadyrov, υπό την ηγεσία ενός αξιωματικού μάχης, αναπληρωτή διοικητή - επιτελάρχη του τάγματος Vostok-Akhmat Vakha Khambulatov, «τα drones μας έκαναν καλή δουλειά».
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας σημείωσε ότι «εντόπισαν αριστοτεχνικά επιθετικές ενέργειες του εχθρού» και τους κατέστρεψαν με πυροβολικό.
Το τάγμα Vostok - Akhmat κατέστρεψε 10 άρματα μάχης, καθώς και οχήματα πεζικού.
Οι συντονισμένες ενέργειες αποθάρρυναν την προσπάθεια των Ουκρανών να επιτεθούν ξανά και υποχώρησαν…
Οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να πάρουν πολλά τρόπαια δηλαδή οπλικά συστήματα της Δύσης .

Απέτυχε η προσπάθεια των Ουκρανών στην Kremennaya και Belogorovka

Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov,  ανέφερε την καταστροφή μιας μεγάλης ομάδας ουκρανικών στρατευμάτων μεταξύ των τοποθεσιών Kremennaya και Belogorovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Luhansk, ενώ πολλοί Ουκρανοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν.
«Η μονάδα ειδικών δυνάμεων Akhmat και οι μαχητές της 4ης ταξιαρχίας του 2ου Σώματος Στρατού με διοικητή Apty Alaudinov πραγματοποίησαν μια λαμπρή ειδική επιχείρηση μεταξύ των τοποθεσιών Kremennaya και Belogorovka.
Ως αποτέλεσμα, οι μαχητές μας κατέστρεψαν μια μεγάλη Ουκρανική δύναμη, σκοτώνοντας και αιχμαλωτίζοντας Ουκρανούς.
«Μέχρι στιγμής, μαχητές της μονάδας ειδικών δυνάμεων Akhmat από κοινού με το 2ο Σώμα Στρατού και τις Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις ήταν πολύ αποτελεσματικοί στη διεξαγωγή στοχευμένων ειδικών επιχειρήσεων, καταστρέφοντας ακόμη μια Ουκρανική προσπάθεια για αντεπίθεση…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης