Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Ιράν: Το Ισραήλ καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της βίας – Παίρνουμε ήδη μέτρα εναντίον του

Μήνυμα Ιράν: Το Ισραήλ καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της βίας – Παίρνουμε ήδη μέτρα εναντίον του
«Το Ιράν θα λάβει αποτελεσματικά αποτρεπτικά μέτρα ως απάντηση στην ισραηλινή επιθετικότητα κατά των Παλαιστινίων και των ιερών τόπων στην Ιερουσαλήμ» διαμηνύει το Ιράν
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Hossein Amir Abdollahian κάλεσε τα ισλαμικά κράτη να μην αποδυναμώσουν την υποστήριξή τους στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για τα νόμιμα δικαιώματά του, μιλώντας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ κοντά στο Maroun al-Ras.
«Το Ιράν θα λάβει αποτελεσματικά αποτρεπτικά μέτρα ως απάντηση στην ισραηλινή επιθετικότητα κατά των Παλαιστινίων και των ιερών τόπων στην Ιερουσαλήμ», είπε ο Abdollahian.
Τόνισε ότι οι παλαιστινιακές οργανώσεις «αντιμετωπίζουν το καθήκον να ενισχύσουν τις τάξεις τους και να παρουσιάσουν ένα κοινό μέτωπο».
Ο Abdollahian σημείωσε τις επιτυχίες που σημείωσαν η σιιτική ένοπλη πολιτοφυλακή Hezbollah και το παλαιστινιακό κίνημα Hamas στη βελτίωση των στρατιωτικών τους δυνατοτήτων.
«Οι μαχητές της ισλαμικής αντίστασης είναι στην καλύτερη κατάσταση και έχουν επιτύχει ισοτιμία με το Ισραήλ επειδή το εβραϊκό κράτος καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της βίας», είπε.
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι το Ισραήλ βιώνει μια σοβαρή εσωτερική πολιτική κρίση και η απομόνωσή του εντείνεται.
«Η Τεχεράνη βλέπει τη μόνη λύση της αραβο-ισραηλινής σύγκρουσης στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στο έδαφος της ιστορικής Παλαιστίνης με τη συμμετοχή των κατοίκων της, τόσο Αράβων όσο και Εβραίων» σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης