Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πιθανότατα στις 9 Μαΐου η αντεπίθεση των Ουκρανών - Θα επισκιάσουν την Ημέρα της Νίκης

Πιθανότατα στις 9 Μαΐου η αντεπίθεση των Ουκρανών - Θα επισκιάσουν την Ημέρα της Νίκης
Θα θελήσουν να επισκιάσουν τις εορταστικές μας εκδηλώσεις επισημαίνουν Ρώσοι αξιωματούχοι
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως η αντεπίθεση των Ουκρανών θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τρίτη 9 Μαΐου, όταν η Ρωσία θα γιορτάζει την Ημέρα της Νίκης, τη νίκη των σοβιετικών στρατευμάτων κατά των Ναζί στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, διατυπώνει ο Andrey Marochko, απόστρατος αντισυνταγματάρχης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk.
«Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένονται ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που θα βοηθήσουν τους ένοπλους σχηματισμούς της Ουκρανίας να χρησιμοποιήσουν πλήρως τα όπλα και τον εξοπλισμό που προμηθεύονται από τις χώρες του ΝΑΤΟ.
Επίσης, με υψηλό βαθμό βεβαιότητας, ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να επισκιάσει τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Νίκης γιορτές» υποστήριξε ο Marochko, επικαλούμενος πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον Marochko, οι Ουκρανοί συσσωρεύουν υλικά και τεχνικά μέσα και σχηματίζουν ομάδες επιθέσεων «για μεγάλης κλίμακας ενέργειες αντεπίθεσης».
«Συνεπώς, στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Ουκρανία να ξαναρχίσει την ενεργό φάση των επιθετικών ενεργειών της», τόνισε ο Marochko.
Σημειώνεται πως στις 9 Μαΐου η Ρωσία διοργανώνει μεγάλες στρατιωτικές παρελάσεις σε όλη σχεδόν την χώρα για να εορτάσει τη νίκη της στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και φέτος, λόγω της ανησυχίας για τρομοκρατικές επιθέσεις, σε κάποιες ρωσικές πόλεις δεν θα γίνουν παρελάσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης