Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί ψάχνουν δικαιολογίες για επίθεση στον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhia

Οι Ουκρανοί ψάχνουν δικαιολογίες για επίθεση στον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhia
Θέλουν να τον καταλάβουν, αφού πρώτα διασχίσουν τον Δνείπερο λέει ο Vladimir Rogov
Σχετικά Άρθρα
Για σχέδιο των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο και να επιτεθούν στον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhia προκειμένου να τον καταλάβουν κάνει λόγο ο Vladimir Rogov, επικεφαλής του κινήματος «Μαζί με τη Ρωσία», αναφερόμενος στην ανακοίνωση της ουκρανικής Energoatom ότι η κατάσταση στο εργοστάσιο εξακολουθεί να επιδεινώνεται λόγω της ανάπτυξης πρόσθετων ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα επιχειρήσουν να διασχίσουν τον Δνείπερο, να δημιουργήσουν προγεφυρώματα και να καταλάβουν τον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhia.
Προφανώς και η οχύρωση του εργοστασίου τους εμποδίζει.
Για να προκαλέσουν, θα επικαλεστούν δικαιολογίες ότι για όλα φταίει η Ρωσία.
Πριν από αυτό, έλεγαν ότι υπήρχαν εκρηκτικά στην οροφή του τέταρτου κτηρίου, κάτι που δεν ήταν αλήθεια» είπε μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ο Rogov.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες η ουκρανική Energoatom είχε αναφέρει ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν τοποθετήσει στρατιωτικό εξοπλισμό, όπλα και εκρηκτικά στην τέταρτη μονάδα του πυρηνικού σταθμού της Zaporizhia.
Όπως είπε ο Rogov, επί της ουσίας πρόκειται για έναν «πληροφοριακό θόρυβο» που δεν είναι τίποτα άλλο από κάλυψη για την επόμενη πρόκληση στον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhia.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης