Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Εξτρεμιστής και τρομοκράτης ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας - Αποκάλυψε σχέδια δολοφονίας Ρώσων

Zakharova: Εξτρεμιστής και τρομοκράτης ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας - Αποκάλυψε σχέδια δολοφονίας Ρώσων
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών εξεπλάγη από την έλλειψη σαφούς αντίδρασης από τη Δύση
Η δήλωση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας Kirill Budanov για σχέδια δολοφονίας Ρώσων σε όλο τον κόσμο δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξτρεμισμό και τρομοκρατία, δήλωσε την Τετάρτη (10/5/2023) η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών εξεπλάγη από την έλλειψη σαφούς αντίδρασης από τη Δύση.
«Αναρωτιέμαι τι άλλο χρειάζεται ο Λευκός Οίκος, η Ντάουνινγκ Στριτ, το Μέγαρο των Ηλυσίων, το Βερολίνο, η Μαδρίτη και η Ρώμη για να δουν στοιχεία εξτρεμισμού σε τέτοιες δηλώσεις», τόνισε.
Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Dmitry Peskov εξέφρασε νωρίτερα την ελπίδα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι ευρωπαϊκές χώρες θα καταδικάσουν την παρατήρηση του Budanov σχετικά με την ετοιμότητά του να συνεχίσει να σκοτώνει Ρώσους σε όλο τον κόσμο.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου τόνισε ότι με το να παραμείνουν σιωπηλοί για το θέμα αποκαλύπτουν περισσότερο τη γενικότερη στάση τους.
Σύμφωνα με τον Peskov αυτή η δήλωση αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin πήρε τη σωστή απόφαση να ξεκινήσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης