Τελευταία Νέα
Διεθνή

Shoigu: Υψηλής αποτελεσματικότητας οι S-300 και S-400 στην καταστροφή αεροπορικών στόχων στην Ουκρανία

Shoigu: Υψηλής αποτελεσματικότητας οι S-300 και S-400 στην καταστροφή αεροπορικών στόχων στην Ουκρανία
Μήνυμα στη ρωσική αμυντική βιομηχανία για εντατικοποίηση της παραγωγής της έστειλε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας
Σχετικά Άρθρα
Υψηλής αποτελεσματικότητας χαρακτήρισε τα πυραυλικά συστήματα S-300 Favorit, S-400 Triumph, S-350 Vityaz στην καταστροφή εχθρικών αεροπορικών στόχων ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Sergei Shoigu, ο οποίος επιθεώρησε την αμυντική ρωσική βιομηχανία Almaz-Antey Corporation.
Ο Shoigu επιθεώρησε τα εργαστήρια για την παραγωγή σύγχρονων αντιαεροπορικών κατευθυνόμενων πυραύλων για συστήματα αεράμυνας και σημείωσε ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται από την Almaz-Antey Corporation είναι σε ζήτηση και επιδεικνύουν υψηλή αποτελεσματικότητα στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Στο πλαίσιο αυτό ο Ρώσος υπουργός Άμυνας κάλεσε τη ρωσική εταιρεία έτσι ώστε να επισπεύσει τον χρόνο για την έναρξη λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων παραγωγής της, καθώς αυτό θα σημαίνει πως θα διπλασιαστεί η παραγωγή της.
Ο επικεφαλής της Almaz Antey, Yan Novikov, ανέφερε στον Shoigu ότι το 2023 η εταιρεία έχει αυξήσει σημαντικά την παραγωγή της στο πλαίσιο της κρατικής εντολής που έχει λάβει για όλα τα προϊόντα της, επισημαίνοντας μάλιστα ότι τα παραδίδει πολύ νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης