Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov: Δύο νέα συντάγματα από την Τσετσενία θα ενισχύσουν τη ζώνη ειδικής επιχείρησης

Kadyrov: Δύο νέα συντάγματα από την Τσετσενία θα ενισχύσουν τη ζώνη ειδικής επιχείρησης
Σύμφωνα με τον Kadyrov, τώρα περισσότεροι από έξι χιλιάδες Τσετσένοι μαχητές βρίσκονται στην περιοχή Zaporozhye
Δύο νέα συντάγματα συγκροτήθηκαν στην Τσετσενία για να συμμετάσχουν σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει τη Ρωσία στη Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της χώρας Ramzan Kadyrov στο Telegram το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023.
«Στην περιοχή μας έχουν σχηματιστεί δύο νέα συντάγματα, AKHMAT-Ρωσίας και AKHMAT-Τσετσενίας, από έμπειρους μαχητές, τα οποία σύντομα θα μεταβούν στη ζώνη των ειδικών επιχειρήσεων...», έγραψε.
Σύμφωνα με τον Kadyrov, τώρα περισσότεροι από έξι χιλιάδες Τσετσένοι μαχητές βρίσκονται στην περιοχή Zaporozhye .
Μιλάμε για την 42η μεραρχία, η οποία περιλαμβάνει τα συντάγματα «Akhmat-Russia», «Akhmat-Chechnya», «North-Akhmat», καθώς και τα τάγματα «West-Akhmat», «East-Akhmat» και «South- Akhmat».
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, σχολιάζοντας την καταστροφή αρμάτων μάχης Leopard και οχημάτων μάχης πεζικού M2A2 Bradley, δήλωσε ότι αυτά τα «παλιδίδερα» θα λιώσουν σύντομα στο καμίνι του… Azovstal.
«Ο περίφημος δυτικός εξοπλισμός πυρπολήθηκε πολύ όμορφα, από μέτρια αλλά και ισχυρά ρωσικά βλήματα», επισήμανε.
Ο Kadyrov σημείωσε επίσης ότι το 78ο μηχανοκίνητο σύνταγμα ειδικού σκοπού North-Akhmat και οι ειδικές δυνάμεις Akhmat συμμετέχουν στις συγκρούσεις στην περιοχή Maryinsky.
Σύμφωνα με τον ίδιο, σε όλη τη γραμμή του μετώπου επιχειρούν στρατιώτες του 94ου και του 96ου συντάγματος της Ρωσικής Φρουράς από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης