Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αστέρας της Κ-Pop αυτοκτόνησε δύο χρόνια μετά από αδιανόητη απάτη με καρκίνο: «Πρέπει να πληρώσω για τα λάθη μου»

Αστέρας της Κ-Pop αυτοκτόνησε δύο χρόνια μετά από αδιανόητη απάτη με καρκίνο: «Πρέπει να πληρώσω για τα λάθη μου»
Ο Νοτιοκορεάτης ποπ σταρ Τσόι Σουνγκ-μπονγκ βρέθηκε νεκρός αφού, όπως όλα δείχνουν, διέπραξε αυτοκτονία σε ηλικία 33 ετών
Αίσθηση προκαλεί η είδηση της αυτοκτονίας του διάσημου Νοτιοκορεάτη ποπ σταρ Τσόι Σουνγκ-μπονγκ σε ηλικία 33 ετών, δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη ότι είπε ψέματα πως πάσχει από καρκίνο.
Ο αστέρας της K-Pop μουσικής βρέθηκε από την αστυνομία στο σπίτι του στην περιοχή Yeoksam-dong της Σεούλ στις 9:41 το πρωί (τοπική ώρα) της Τρίτης, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει στο κανάλι του στο YouTube σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγγνώμη για τα «ανόητα λάθη» του, ενώ τόνιζε πως θα πρέπει να «πληρώσει» για αυτά με τη ζωή του.
Υπενθυμίζεται πως ο Σουνγκ- μπονγκ έγινε γνωστός με την συμμετοχή του στο Korea’s Got Talent το 2011, όπου έλαβε τη δεύτερη θέση με την ερμηνεία της «Nella Fantasia» του Ennio Morricone.
Η είδηση ​​του ξαφνικού θανάτου του έρχεται δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε πως είπε ψέματα ότι έπασχε πολλαπλές μορφές καρκίνου - καρκίνο του παχέος εντέρου, του θυρεοειδούς και του προστάτη - ζητώντας από τους θαυμαστές τους να του δωρίσουν μετρητά για τη θεραπεία του. Αφού αποκαλύφθηκε ότι ήταν ψέμα, ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε να επιστρέψει τυχόν δωρεές.
Ο σταρ της ποπ έγινε γνωστός στο Korea's Got Talent το 2011 και αργότερα υπέγραψε δισκογραφική συμφωνία με την Bong Bong Company.
Ο Τσόι είχε παρακαλέσει τα εκατομμύρια των θαυμαστών του να δωρίσουν μετρητά, τα οποία, όπως είπε, θα τον βοηθούσαν να αντέξει οικονομικά τη θεραπεία για τη διάγνωσή του.
Ο Τσόι ισχυρίστηκε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παχέος εντέρου, καρκίνο του θυρεοειδούς και καρκίνο του προστάτη.
Η απάτη αποκαλύψθηκε και ο τραγουδιστής συνελήφθη. Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του, υποσχέθηκε να επιστρέψει όλες τις δωρεές.
Μετά την αποκάλυψη, εγκατέλειψε τη μουσική του καριέρα και ξεκίνησε μια νέα ζωή δουλεύοντας σε ένα εστιατόριο.
Πριν αυτοκτονήσει, ο Τσόι δημοσίευσε ένα σημείωμα στο κανάλι του στο YouTube μια μέρα πριν από το θάνατό του όπου ζήτησε συγγνώμη για τα «ανόητα λάθη» του, λέγοντας πως έπρεπε «να ξεπληρώσει τις αμαρτίες του με τη ζωή του».
Μετά την εμφάνισή του στο Korea's Got Talent, το κλιπ του YouTube με την ερμηνεία του στο σόου έγινε viral και προβλήθηκε πάνω από 21 εκατομμύρια φορές, με αστέρες της K-pop όπως οι BoA και Jung-Hwa Um να το προωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Νοτιοκορεάτης ποπ σταρ Τσόι Σουνγκ-μπονγκ βρέθηκε νεκρός αφού, όπως όλα δείχνουν, διέπραξε αυτοκτονία σε ηλικία 33 ετών.

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης