Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oυγγαρία κατά ευρωπαϊκής ελίτ: Πολεμοκάπηλη η πολιτική των Βρυξελλών - Κακή, άστοχη και επιβλαβής

Oυγγαρία κατά ευρωπαϊκής ελίτ: Πολεμοκάπηλη η πολιτική των Βρυξελλών - Κακή, άστοχη και επιβλαβής
Υφυπουργός του Ουγγρικού Υπουργείου Εξωτερικών Menzer: Ψυχροπολεμικό κλίμα βασιλεύει στην πολιτική σκηνή των Βρυξελλών - Οι οπαδοί της ειρήνης ειναι πλειοψηφία
Η πολιτική των Βρυξελλών είναι λανθασμένη και επιβλαβής, γιατί στην ευρωπαϊκή ελίτ κυριαρχεί μια πολεμοκάπηλη λογική που συνεπάγεται τον κίνδυνο οικονομικής κρίσης, δήλωσε ο Tamas Menzer, υφυπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας αρμόδιος για τις διμερείς σχέσεις το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023.
«Η πολιτική των Βρυξελλών είναι κακή, άστοχη και επιβλαβής.
Οι Βρυξέλλες επιθυμούν και υποστηρίζουν τη συνέχιση του πολέμου - εκεί βασιλεύει η πολεμοκάπηλη λογική, που επάγεται φυσικό, ενεργειακό και οικονομικό κίνδυνο, κρίση και διαρκή αστάθεια.
Σε παγκόσμια κλίμακα, οι υποστηρικτές της ειρήνης είναι πλειοψηφία, αλλά, δυστυχώς, όχι στον στη ατλαντική συμμαχία», έγραψε ο Menzerστα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Peter Szijjarto δήλωσε νωρίτερα ότι στις 24 Ιουνίου έλαβε πληροφορίες για τα γεγονότα στη Ρωσία απευθείας από τον Ρώσο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Denis Manturov , τους υπουργούς Εξωτερικών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας Sergei Lavrov και Sergei Aleinik και τις διαβίβασε στον Ούγγρο πρωθυπουργό Viktor Orban.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης